14 + fourteen =

A password will be e-mailed to you.

22:30 PRO CINEMA

Legături suspecte (dramă, UK, Coreea de Sud, SUA, 2013) Cu: Mia Wasikowska, Nicole Kidman, David Alford, Matthew Goode, Lauren E. Roman. Lucas Till

Viaţa Indiei (Mia Wasikowska) se schimbă brusc în ziua în care împlineşte 18 ani din cauza pierderii tatălui, care moare într-un accident auto. Fratele tatălui, Charlie (Matthew Goode), apare pe neaşteptate la înmormântare şi se hotărăşte să locuiască cu India şi mamă ei. Deşi iniţial fata nu are încredere în Charlie, în cele din urmă ajunge să o fascineze şi îşi dă seama că au multe lucruri în comun.

20.00 ANTENA 1

Frăţia hoţilor (acţiune, SUA 2018) Cu: Gerard Butler, Jordan Bridges, Evan Jones, 50 Cent, Maurice Compte

Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles. Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine.

18:15 HBO

Căutarea (Thriller, SUA, 2018) Cu: John Cho, Debra Messing, Michelle La, Sara Sohn, Joseph Lee

După ce fiica de 16 ani a lui David Kim (John Cho) dispare, o investigație locală este pornită și un detectiv se ocupă de caz. Dar după 37 de ore și fără nicio pistă, David se hotărăște să caute în singurul loc în care nimeni nu a verificat încă, unde toate secretele sunt păstrate în ziua de azi: laptop-ul fiicei sale. Într-un thriller modern spus prin intermediul dispozitivelor tehnologice pe care le folosim zilnic ca să comunicăm, David trebuie să o ia pe urmele digitale ale fiicei sale înainte ca aceasta să dispară pentru totdeauna.

22:40 CINEMAX

Jocul de-a detectivii (Comedie, SUA, 2018) Cu: Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler, Sharon Horgan, Billy Magnussen

Jason Bateman și Rachel McAdams îi interpretează pe Max și pe Annie ale căror jocuri săptămânale în cuplu sunt date peste cap când Brooks (Kyle Chandler), fratele carismatic al lui Max, organizează o seară de rezolvare a misterului unei crime în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Așa că atunci când Brooks este răpit, totul face parte din joc, nu? Cei șase participanți la joc sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, dar ei încep să descoperă că jocul nu este ceea ce pare. De-a lungul unei nopți haotice, prietenii sunt implicați în ceva mult mai periculos decât se așteptau. Fără reguli, fără direcție și fără să știe cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai distractivă aventură sau … sfârșitul.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...