seventeen − 10 =

A password will be e-mailed to you.

23:00 PRIMA TV

 Corupți (thriller, SUA 2016) Cu: Nicole de Boer, Scott Gibson, Peter Michael Dillon

Când un fost contabil juridic de la Procuratură e rechemat să ajute la rezolvarea unui caz dificil, de care e legată și uciderea unui martor-cheie, ancheta dezvăluie o reţea de minciuni periculoase.

20:00 HBO

Bohemian Rhapsody (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello

Filmul este o celebrare fascinantă a trupei Queen, a muzicii lor și a extraordinarului lider al formației, Freddie Mercury. El a sfidat stereotipurilor, a distrus convențiile și a devenit unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști ai planetei. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar. Ei au un succes răsunător, dar pe neașteptate Freddie, înconjurat de influențe nefaste, se îndepărtează de Queen ca să-și facă o carieră solo. Suferind puternic fără colaborarea cu formația, Freddie reușește să se împace cu colegii lui la timp pentru concertul caritabil Live Aid. În timp ce se confruntă cu o boală care-i amenință viața, Freddie și ceilalți hipnotizează publicul și susțin unul dintre cele mai mari concerte din istoria muzicii rock. Queen consolidează o moștenire care continuă să inspire visătorii și iubitorii muzicii până în ziua de azi.

21:00 CINEMAX

Dunkirk (Război, Marea Britanie, 2017) Cu: Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard

Christopher Nolan a scris, regizat și produs această poveste de război remarcabilă, un thriller puternic și plin de acțiune. Dunkirk spune povestea a sute de mii de soldați englezi și aliați, înconjurați de inamicii germani în cel de-al Doilea Război Mondial, în nordul Franței în 1940. Captivi pe plajă, cu marea în spatele lor, soldații din Dunkirk se află în mare pericol. Lupta se desfășoară pe uscat, pe apă și în aer. RAF Spitfires atrage inamicii într-o luptă aeriană deasupra canalului, încercând să protejeze soldații de jos. Între timp, o flotă britanică formată de urgență începe misiunea legendară de evacuare a celor 300 000 de soldați aliați. Primul ministru Winston Churchill a numit operațiunea de salvare un miracol.

21.00 ANTENA 1

Jaf în stil italian (acíune, SUA 2003) Cu: Charlize Theron, Mark Whalberg, Edward Norton

Planul era fără cusur… misiunea fusese îndeplinită perfect… scăpaseră fără nicio problemă. Singurul pericol pe care nu-l luase în calcul Charlie Croker, un specialist al spargerilor, îl reprezenta chiar unul dintre oamenii săi. După ce reuşesc să fure o cantitate uriaşă de aur dintr-un palat veneţian, Charlie şi oamenii din banda să rămân fără replică atunci când descoperă că unul dintre ei este trădător. Acum nu mai este importantă recompenssa ci răzbunarea!
Apare Estella, o tânără atrăgătoare şi cu nervii de oţel, care se alătură lui Charlie şi celorlalţi în căutarea trădătorului. Deoarece acesta se ascunde în Los Angeles, Charlie şi ai săi se gândesc să-l găsească şi să recupereze aurul folosind sistemul de control al traficului din metropola americană. Astfel va lua naştere unul dintre cele mai mari ambuteiaje din istoria oraşului Los Angeles!

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...