fifteen − nine =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRIMA TV

 Echipa de elită (acțiune, aventură, SUA 2016) Cu: Steven Seagal, Russell Wong, Jemma Dallender

Harmon este un agent CIA care investighează teroriștii arabi capturați în Mexic. Cu echipa sa – agenta FBI Zara și pilotul Sharp – zboară spre Istanbul și descoperă un complot brutal.

 

 

 

22:35 CINEMAX

Războiul lumilor (SF, SUA, 2005) Cu: Tom Cruise, Dakota Fanning, Miranda Otto, Justin Chatwin, Tim Robbins

Un bărbat obișnuit trebuie să-și protejeze copiii de o invazie extraterestră în acest thriller regizat de Steven Spielberg și adaptat după povestea clasică scrisă de H.G. Wells. Ray Ferrier (Tom Curise) este un docher care trăiește în New Jersey. El a divorțat de soția lui Mary Ann (Miranda Otto) și s-a îndepărtat de cei doi copii, Rachel (Dakota Fanning) și Robbie (Justin Chatwin), pe care îi vede doar în weekend-uri. Într-un astfel de weekend, pornește o furtună puternică și stranie. Ray descoperă că mai multe nave spațiale au apărut și își dă seama că este în fața unei invazii extraterestre a Pământului. El își ia copiii și vrea să-i ducă la Boston la părinții fostei soții unde speră că vor găsi refugiu. În această călătorie, Ray trebuie să învețe să devină protectorul și capul familiei.

 

 

 

21:05 HBO

Vremuri grele la El Royale (Thriller, SUA, 2018) Cu: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth

Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson și Chris Hemsworth fac parte din distribuția acestui thriller puternic plin de suspans și dezvăluiri șocante. Șapte străini, fiecare cu propriul secret pe care vrea să-l îngroape, se întâlnesc la El Royale, un hotel dărăpănat cu un trecut întunecat. De-a lungul unei nopți decisive, toți vor avea o ultimă șansă la reabilitare… înainte ca totul să se sfârșească.

 

 

 

22:30 PRO CINEMA

Sfidarea (acțiune, SUA 2008) Cu: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell, Alexa Davalos, Allan Corduner, Mark Feuerstein, Tomas Arana

  1. Evreii din Europa de Est sunt masacraţi fără milă de către nazişti. Fraţii Tuvia (Daniel Craig), Zus (Liev Schreiber) şi Asael (Bell) reuşesc în mod miraculos să scape şi să se ascundă în pădurea din apropiere. Ei au un avantaj faţă de duşmanii lor tocmai pentru că ştiu aceste locuri foarte bine, încă de pe vremea când erau copii, iar pădurea era terenul lor de joacă. În scurt timp însă, cei trei fraţi îşi dau seama că nu-şi doresc doar să supravieţuiască, ci vor să ia atitudine faţă de tot ceea ce se întâmplă cu semenii lor. Dar pentru a acţiona, au nevoie de suport. Tot mai mulţi se alătură cauzei lor şi sunt gata să-şi jertfească viaţa pe altarul libertăţii pe măsură ce zvonurile despre curajul celor trei fraţi se răspândesc. Tuvia devine liderul grupului, deşi nu ştie dacă este într-adevăr pregătit să-şi asume o responsabilitate atât de mare, iar fratele său Zus îşi exprimă îngrijorarea că planurile lui idealiste vor provoca decăderea grupului.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...