5 × five =

A password will be e-mailed to you.

22:45 PRO CINEMA

Legături suspecte (dramă, UK, Coreea de Sud, SUA, 2013) Cu: Mia Wasikowska, Nicole Kidman, David Alford, Matthew Goode, Lauren E. Roman. Lucas Till

Viaţa Indiei (Mia Wasikowska) se schimbă brusc în ziua în care împlineşte 18 ani din cauza pierderii tatălui, care moare într-un accident auto. Fratele tatălui, Charlie (Matthew Goode), apare pe neaşteptate la înmormântare şi se hotărăşte să locuiască cu India şi mama ei. Deşi iniţial fata nu are încredere în Charlie, în cele din urmă ajunge să o fascineze şi îşi dă seama că au multe lucruri în comun.

 

20.00 ANTENA 1

Ultimatumul lui Bourne (acíune, SUA 2007) Cu: Matt Damon, Julia Stiles, Daniel Bruhl

Bourne nu voia decât un lucru: să dispară. Dar iată că urmă îi este luată iarăşi de cei care l-au transformat într-un spion şi un asasin. După ce şi-a pierdut memoria şi singura femeie pe care a iubit-o, Bourne va trebui să înfrunte o nouă generaţie de ucigaşi profesionişti, gata de orice pentru a-l elimina. Indiferent la atacurile lor, el îşi continuă călătoria în căutarea propriului trecut. Iar asta îl poartă în toată lumea, de la Moscova la Paris şi de la Londra în Tanger.

 

21:00 CINEMAX

Nesupunere (Dramă, Marea Britanie, 2017) Cu: Rachel Weisz, Rachel McAdams, Alessandro Nivola, Anton Lesser, Allan Corduner

După moartea tatălui ei, un rabin cu care nu mai vorbise de mult timp, fotografa Ronit (Rachel Weisz) se întoarce în comunitatea de evrei ortodocși în care a crescut ca să participe la înmormântare. Aici se reîntâlnește cu doi prieteni din copilărie: timida Esti (Rachel McAdams) și piosul Dovid (Alessandro Nivola) care sunt căsătoriți. Membrii comunității nu sunt încântați de întoarcerea lui Ronit, dar, în ciuda diferențelor dintre ei, ea se înțelege bine cu Dovid și, mai ales, cu Esti. Prezența lui Ronit scoate la iveală sentimente ascunse și amenință să trezească pasiuni și controverse uitate.

 

23:25 HBO

Tulburare (Horror, SUA, 2018) Cu: Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Aimee Mullins

Sawyer Valentini (Claire Foy) se mută din Boston în Pennsylvania ca să scape de un bărbat care o hărțuiește de doi ani. În timp ce se consultă cu un terapeut, ea acceptă fără să-și dea seama să se ducă timp de 24 de ore la centrul comportamental Highland Creek. În scurt timp, șederea ei este prelungită atunci când doctorii și asistentele încep să pună sub semnul întrebării sănătatea ei mintală. Sawyer crede că unul dintre angajați este hărțuitorul ei și ea va face tot ce-i stă în putință ca să rămână în viață și să fugă.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...