9 − eight =

A password will be e-mailed to you.

PRO CINEMA

20:30 S-a întâmplat într-o vară (comedie/dramă SUA 2013)

Cu: Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney, Anna Sophia Robb, Sam Rockwell, Maya Rudolph

Duncan, un băiat în vârsta de 14 ani, îşi petrece vacanţa de vară alături de mama sa, Pam, prietenul acesteia, Trent şi Steph, fiica lui Trent. Deşi este o fire introvertită, Duncan reuşeşte să se împrietenească cu Owen, managerul parcului acvatic. Acesta îl va ajuta sa fie încrezător şi în cele din urmă băiatul se îndrăgosteşte de Susanna şi petrece o vară cu totul de neuitat.

PRIMA TV

20:30 Film: Impact mortal (acțiune, SUA 2015) Cu: Mickey Rourke, Freida Pinto, Ryan Kwanten

John călătoreşte prin America de Sud şi se implică deseori în lupte neletale: Doi concurenţi intră într-o arenă echipaţi cu veste antiglonţ, iar apoi se împuşcă reciproc în abdomen până când unul dintre ei iese din cercul în care se află. John ajunge să facă pereche cu o femeie pe nume Colt care are nevoie de ajutor pentru a da de urmele ucigaşului fratelui ei. John, pe de altă parte, încearcă să îl găsească pe legendarul luptător Zorringer care acum stă într-o zonă izolată şi nu se întrece decât cu cei mai buni dintre cei buni.

CINEMAX

00:30 Regele Lear (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Anthony Hopkins, Emma Thompson, Emily Watson, Florence Pugh, Jim Broadbent

Hopkins îl interpretează pe regele Lear care conduce o dictatură militară totalitară în Anglia. Thompson este fiica lui cea mare, Goneril, Emily Watson este fiica mijlocie, Regan, și Florence Pugh este tânăra Cordelia. Regele în vârstă de 80 de ani își împarte regatul între fiicele lui în funcție de afecțiunea lor față de el. Când Cordelia refuză să-l lingușească, Lear, furios și rănit, o alungă. Odată cu această decizie fatală, familia și statul intră într-o stare de haos și război.

HBO

22:00 Clubul femeilor dezlănțuite (Comedie, SUA, 2018) Cu: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia

Patru femei, patru prietene de-o viață, fac parte dintr-un club de lectură care se întâlnește lunar. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. Cu toate acestea, viața acestor patru prietene este transformată radical după ce ajung să citească infamul „Fifty Shades of Grey”, care le catapultează într-o serie de alegeri și decizii scandaloase.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...