four × 3 =

A password will be e-mailed to you.

23:45  HBO

Șoc și groază (Dramă, SUA, 2017) Cu: Woody Harrelson, James Marsden, Rob Reiner, Tommy Lee Jones, Jessica Biel

Bazat pe o poveste adevărată, filmul îi urmărește pe doi jurnaliști încăpățânați, Jonathan Landay și Warren Stroebel, pe șeful lor, John Walcott, și pe corespondentul de război Joe Galloway care descoperă abuzul de putere de la cel mai înalt nivel și dezvăluie adevărul despre ceea ce i-a dus pe americani în cel mai lung și costisitor război din istoria țării lor. După atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, președintele George W. Bush a construit un caz ca să invadeze Irakul și să-l înlăture pe Saddam Hussein de la putere. Cei mai mulți reporteri se bazează pe cuvintele președintelui, dar Landay și Stroebel fac mai multe investigații. Ei merg pe urmele unor indicii și se folosesc de surse anonime din cadrul guvernului ca să descopere că raționamentul președintelui, care l-a determinat să pornească un război, este bazat pe minciuni și informații false.

 

19:10 CINEMAX

Fără urmă (Dramă, SUA, 2018) Cu: Ben Foster, Thomasin McKenzie, Jeff Kober, Dale Dickey, Dana Millican

O adolescentă (Thomasin Harcourt McKenzie) și tatăl ei (Ben Foster) au trăit izolați mulți ani în Forest Park, o pădure vastă din Portland, Oregon. În urma unei întâlniri întâmplătoare, ei sunt descoperiți și ajung în grija agenției de asistență socială. Ei încearcă să se adapteze noului mediu înconjurător până când o decizie bruscă îi determină să plece într-o călătorie periculoasă înapoi în sălbăticie, căutând independența completă și forțându-i să se confrunte cu dorința conflictuală de a face parte dintr-o comunitate și nevoia puternică de a trăi în izolare.

 

00:15 PRO TV

Ultima şansă (acţiune SUA 1995) Cu: Russell Crowe, Helen Slater, Etsushi Toyokama

În timpul unei operaţiunii a FBI-ului partenerul lui Zack Grant este ucis. Zack este decis să-i răzbune moartea. Mafiotul Frank Serlano crede că Zack este vinovat pentru moartea fiului său, care a pierit în aceeaşi operaţiune, şi ca să se răzbune, îl răpeşte pe fiul lui Zack. O nouă problemă pentru Zack se naşte când descoperă că există mai mulţi ostatici, printre care şi o stewardesă. Se pare că pentru Zack nu mai există nici o cale de ieşire!

 

 

20:30 PRO CINEMA

Curierul (acţiune SUA 2012) Cu: Jeffrey Dean Morgan, Mickey Rourke, Til Schweiger, Lili Taylor

Doar pentru a livra o servietă, cel care va face asta va fi plătit cu un milion de dolari. Motivul acestui detaliu incredibil este că ea trebuie dusă unui criminal înfricoșător, atât de temut, încât nimeni nu-i poate menționa nici măcar numele. Dar pentru o asemenea treabă, nici curierul (Jeffrey Dean Morgan) nu este mai prejos. Într-un domeniu unde întrebările nu-și au locul, el este cel mai bun. În plus, singurul său prieten este ținut captiv în schimbul unei răscumpărări, așa că el are mare nevoie de bani. Urmărit de asasini plătiți, lunetiști, poliție, FBI și complici cu două fețe, curierul pornește într-o misiune imposibilă, care va îi scoate la iveală trecutul întunecat.

 

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...