four × one =

A password will be e-mailed to you.

14:15 PRO TV

Eragon (aventuri, SUA, UK, Ungaria, 2006) Cu: Ed Speleers, Jeremy Irons, Sienna Guillory, Robert Carlyle, John Malkovich, Rachel Weisz

Eragon (Edward Speleers) descoperă în pădure o piatră albastră, care se dovedeşte a fi un ou de Dragon. Descoperirea lui îl va conduce într-o lume a magiei şi a puterilor nebănuite.. Duşmani fără număr pornesc pe urmele lui şi singurele lui ajutoare sunt o sabie veche şi sfaturile bătrânului Brom.

 

20:30 PRO CINEMA

 Larry Crowne (comedie, SUA, 2011) Cu: Tom Hanks, Sarah Mahoney, Roxana Ortega, Randall Park, Brady Rubin

Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket şi a fost desemnat în repetate rânduri angajatul lunii. Concediat de către noua conducere, care pune mai mult preţ pe o diplomă de licenţă decât pe abilităţile practice, Larry se înscrie la colegiul local pentru a-şi continua studiile. Aici el se împrieteneşte cu Talia (Gugu Mbatha-Raw) şi prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama). Larry face o adevărată pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care şi-a pierdut înflăcărarea pentru profesorat, aşa cum şi-a pierdut-o şi pe cea pentru soţul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanentă sursă de inspiraţie.

 

22:00 PRIMA TV

 Uraganul (aventuri, S.U.A 1996) Cu: Caroline Goodall, , Jeff Bridges

În anii ’60, un grup de tineri americani, studenţi la Ocean Academy, urcă la bordul unui vapor-scoala, condus de căpitanul Christopher Sheldon. Ei speră să înţeleagă, de-a lungul unei călătorii de un an, ce înseamnă disciplină, curajul şi să capete experienţă. Dar întâlnirea cu uraganul White Squall le va transforma călătoria într-o tragedie.

 

19:15 CINEMAX

Fahrenheit 451 (Dramă, SUA, 2018) Cu: Michael B. Jordan, Michael Shannon, Sofia Boutella, Lilly Singh, Laura Harrier

Michael B. Jordan și Michael Shannon interpretează rolurile principale în producția HBO Films, “Fahrenheit 451”, o adaptare modernă a romanului clasic al lui Ray Bradbury în care este prezentat un viitor în care media este un opiaceu, istoria este rescrisă și “pompierii” ard cărți. Jordan este Guy Montag, un tânăr pompier care nu-și mai înțelege rolul de om al legii. Certându-se cu mentorul lui, căpitanul Beatty (Shannon), Guy renunță la lumea lui și încearcă să-și recapete umanitatea. Sofia Boutella este Clarisse, o informatoarea prinsă între interesele opuse ale lui Montag și Beatty. Din distribuție mai fac parte Lilly Singh, care o interpretează pe Raven, o jurnalistă de tabloid care are sarcina de a face propagandă și de a transmite raidurile pompierilor în care ard cărți.

 

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...