1 × three =

A password will be e-mailed to you.

21:00 CINEMAX

Easy rider (Dramă, SUA, 1969) Cu: Peter Fonda, Dennis Hopper, Jack Nicholson, Toni Basil, Karen Black

Doi indivizi care nu sunt legați de nimeni și nimic, Wyatt (Peter Fonda) și Billy (Dennis Hopper), amândoi în vârstă de 20 și ceva de ani, pleacă într-o călătorie pe motocicletă de-a lungul Americii. Afirmându-și în mod simbolic libertatea, cei doi își aruncă ceasurile în nisip când încep călătoria care reprezintă declarația lor de libertate și bucuria vieții. Parcurgând minunata regiune din sud-vestul american, ei dau peste o comunitate de hipioți și o familie mexicană. Deși sunt primiți cu ospitalitate, Wyatt și Billy rezistă tentației de a rămâne și refuză să se abată de la țelul lor de a ajunge la New Orleans la timp pentru Mardi Gras. După ce sunt arestați în Texas pentru că au jignit sensibilitățile locale cu motocicletele lor excentrice și atitudinea ciudată, cei doi sunt eliberați din închisoare de George Hanson (Jack Nicholson), care li se alătură în odiseea lor.

 

 

 

 

20:30 PRO CINEMA

Operaţiunea Valkyrie (acţiune, 2008) Cu: Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy, Tom Wilkinson, Carice van Houten, Terence Stamp

Colonelul german Claus von Stauffenberg organizează împreună cu un grup de ofiţeri un complot pentru asasinarea lui Adolf Hitler, încercând să preia controlul Germaniei pentru a opri războiul. Operaţiunea va purta numele de cod Valkyrie, o situaţie urgenţă menită a fi folosită în cazul revoltei împotriva guvernării naziste. Planul a fost modificat pentru a demonstra lumii că nu toată Germania este de acord cu dictatura lui Hitler.

 

 

23:30 PRO TV

 O moarte mai bună (acţiune, SUA, 2000) Cu: Scott Wiper, Jack Conley, Carmen Argenziano, Mo Gallini

Un poliţist deziluzionat îşi dă demisia şi hotărăşte să se întoarcă în oraşul natal, la iubita lui din tinereţe (Natasha Henstridge). Boomer (Scott Wiper) are toate motivele să privească încrezător înainte, dar aventurile prin care trece pe drum îi fac viaţa un coşmar.

 

 

20:00 HBO

Sufletul petrecerii (Comedie, SUA, 2018) Cu: Melissa McCarthy, Molly Gordon, Gillian Jacobs, Maya Rudolph, Matt Walsh

Melissa McCarthy scrie, produce și interpretează rolul principal în această comedie. Când soțul ei o părăsește brusc, Deanna, o casnică dedicată, transformă regretele într-un nou început, decide să se întoarcă la facultate… și ajunge la aceeași școală și în aceeași grupă cu fiica ei care nu este convinsă că este o idee bună. Deanna, acum Dee Rock, se implică total în această nouă experiență, se bucură de libertate, distracție, băieți și descoperă cine este cu adevărat.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...