sixteen − 3 =

A password will be e-mailed to you.

00:30 PRO TV

Juriul (thriller, 2003) Cu: John Cusack, Rachel Weisz, Gene Hackman, Dustin Hoffman, Bruce Davison

Filmul prezinta povestea unei vaduve din New Orleans, care da in judecata o corporatie nationala, acuzandu-i de uciderea sotului. Wendall Rohr (Dustin Hoffman), avocatul femeii va trebui sa ii tina piept oponentului sau Durwood Cable (Bruce Davison), care reprezinta interesele corporatiei. Rankin Fitch, consultantul corporatiei il coordoneaza din umbra pe Durwood si organizeaza supravegherea secreta a fiecarui membru al juriului, deoarece miza este uriasa, iar castigatorul va fi cel care va reusi sa manipuleze juriul. Planul va fi dejucat de catre unul dintre jurati, Nick si de o femeie misterioasa, Marlee.

21.30 ANTENA 1

Acvila legiunii a IX – a (aventuri, SUA 2011) Cu: Mark Strong, Channing Tatum, Jamie Bell

În Britania secolului al 2-lea, doi bărbați, un sclav și stăpânul său, se aventurează dincolo de lumea știută de ei pentru a purcede într-o călătorie primejdioasă care îi va face să încalce limitele loialității și trădării, ale prieteniei și urii, ale lașității și eroismului.

20:30 PRO CINEMA

Cu placere (dramă, SUA, 2010) Cu: Rebecca Hall, Elizabeth Keener, Elise Ivy, Catherine Keener, Josh Pais, Sarah Steele, Ann Morgan Guilbert, Amanda Peet, Oliver Platt, Griffin Frazen, Reggie Austin, Scott Cohen

O femeie și soțul ei sunt vecini cu o bătrânică al cărei apartament din New York ar urma să fie deținut chiar de către cuplu. În esență, cei doi așteaptă ca bătrâna să moară pentru a putea să-și revendice apartamentul, dar li se pun niște piedici de către nepoata bătrânei, cu care vor relaționa mai târziu.

21:00 CINEMAX

Rust Creek (Thriller, SUA, 2018) Cu: Hermione Corfield, Jay Paulson, Micah Hauptman, Sean O’Bryan, Daniel R. Hill

O femeie obișnuită trebuie să-și adune tot curajul ca să supraviețuiască unui coșmar. Sawyer (Hermione Corfield) este o studentă ambițioasă cu un viitor strălucit. Pe drumul spre un interviu pentru o slujbă, mașina i se strică într-o pădure din Kentucky. Brusc, tânăra se trezește singură în mijlocul pustietății și se confruntă cu natura dură și este urmărită de o bandă de infractori. Ea este forțată să facă o alianță neobișnuită cu Lowell (Jay Paulson), un singuratic enigmatic care are intenții neclare. Deși nu este sigură că poate avea încredere în el, Sawyer trebuie să riște dacă vrea să scape cu viață din Rust Creek.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...