4 + six =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

Un poliţist cu capsa pusă (acţiune, Franta, Japonia, 2001) Cu: Jean Reno, Ryoko Hirosue, Michel Muller, Carole Bouquet, Yoshi Oida

Dupa ce intra in conflict cu fiul prefectului, inspectorul de politie Hubert (Jean Reno) isi ia concediu, la sfatul sefului sau. In timp ce isi petrece timpul liber, barbatul primeste un telefon din Japonia, unde un notar il instiinteaza ca Miko, femeia cu care a avut o poveste de dragoste in urma cu 20 de ani, a decedat in conditii misterioase si l-a numit executantul sau testamentar. Dupa mai multe investigatii hubert afla ca femeia fusese ucisa, iar mostenirea este vanata de un grup de mafioti.

14:00 PRO TV

 Flirt la 40 de ani (comedie, SUA, 2008) Cu: Heather Locklear, Robert Buckley, Vanessa Williams

Jackie Laurens (Heather Locklear), o femeie divortata recent si mama a doi copii  pleaca singura in Hawaii pentru a-si petrece vacanta. Acolo se indragosteste de Kyle Hamilton (Robert Buckley), un instructor de surf cu 13 ani mai tanar decat ea. Insa aventura de-o noapte dintre Jackie si Kyle se tansforma treptat intr-o poveste de iubire, in care cei doi sunt judecati din cauza diferentei de varsta. Nu lipsesc dezamagirile, presiunea pusa de copii si fostul sot asupra lui Jackie si nici iubirea la distanta a celor doi indragostiti.

19:15 CINEMAX

Dovada (Dramă, SUA, 2005) Cu: Jake Gyllenhaal, Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Danny McCarthy, Hope Davis

Catherine este o femeie tânără care este puternic devotată tatălui ei, Robert, un matematician genial și foarte cunoscut. În timp ce talentul lui Robert în lumea numerelor încă este puternic, contactul lui cu realitatea începe să slăbească și, cum Robert se afundă în nebunie, Catherine începe să se întrebe dacă nu cumva și ea a moștenit boala psihică a tatălui ei împreună cu geniul lui matematic. După ce Robert moare, Catherine este confruntată de Hal, un student talentat care vrea să se uite peste ultimele notițe ale lui Robert în speranța că îi va găsi cea mai importantă lucrare. În timp ce Catherine ezită să se uite cu atenție peste munca tatălui său, îi îngăduie lui Hal să facă asta și când un caiet de notițe dezvăluie o dovadă matematică de proporții potențiale istorice, trimite valuri de șoc în mai multe direcții.

14:00 HBO

Charleston (Dramă, România, 2017) Cu: Șerban Pavlu, Radu Iacoban, Ana Ularu, Victor Rebengiuc, Adrian Titieni

La câteva săptămâni după ce soția lui, Ioana, moare într-un accident de mașină, și în seara în care împlinește 42 de ani, Alexandru este vizitat de Sebastian, un tânăr timid care a fost iubitul Ioanei în ultimele cinci luni. Sebastian are o dorință scandaloasă: el vrea ca Alexandru să-l ajute să treacă peste durerea cauzată de moartea Ioanei.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...