5 × five =

A password will be e-mailed to you.

22:30 PRO CINEMA

30 de nopți (thriller, SUA, 2010) Cu: Kiele Sanchez, Rhys Coiro, Diora Baird, Harold Perrineau, Mia Kirshner, Troy Ruptash, Ben Cotton

Aproape un an a trecut de când populația din Barrow, Alaska a fost decimată de un clan de vampiri, în timpul anualei perioade de 30 de nopți consecutive. Terorizată de coșmaruri și bântuită de uciderea soțului ei, singura supraviețuitoare, Stella, a încercat cu disperare să prezinte oamenilor amenințarea reprezentată de vampiri. Atunci când, în mod neașteptat, este recrutată de către alte trei victime ale atacurilor vampirlor, Stella hotărăște să se bucure de răzbunarea asupra lui Lillith, regina vampir responsabilă pentru baia de sânge din Alaska. Acum, acești vânători de vampiri trebuie să se aventureze în zona întunecoasă și periculoasă a L.A.-ului pentru a încerca să oprească răul sălbatic care se pregătește să lovească din nou.

 

 

 

00:00 HBO

Povestea (Dramă, SUA, 2018) Cu: Laura Dern, Ellen Burstyn, Jason Ritter, Elizabeth Debicki, Isabelle Nélisse

Bazat pe propria experiență a regizoarei Jennifer Fox, filmul reprezintă o investigație în amintirile unei femei în timp ce ea este obligată să-și reexamineze prima relație sexuală. Jennifer, o profesoară și jurnalistă, trăiește o viață de invidiat în New York alături de iubitul ei. Totul de schimbă când mama ei găsește o poveste pe care Jennifer a scris-o când avea 13 ani în care vorbește despre o relație “specială” cu doi antrenori. Citind paginile galbene ale “Poveștii”, Jennifer descoperă că detaliile codate compuse cu 40 de ani în urmă sunt destul de diferite de ceea ce își amintește. Tulburată dar hotărâtă să descopere adevărul, Jennifer pleacă în căutarea celor doi antrenori. Ea se întoarce la ferma de cai din Carolina unde atâtea s-au întâmplat, iar Jennifer de la 7 ani, o fetiță neîndemânatică, dar încăpățânată, se trezește. Poveștile frumoase pe care și le-a spus de ani de zile încep să fie dezvăluite.

 

 

 

 

00:20 CINEMAX

Răzbunarea Lunei (Thriller, Germania, 2017) Cu: Lisa Vicari, Carlo Ljubek, Branko Tomovic, Benjamin Sadler, Rainer Bock

Luna, o tânără de 17 ani deșteaptă și încrezătoare, își petrece vacanța de vară într-o cabană de la munte cu familia ei când totul devine brusc un coșmar: niște bărbați îi ucid părinții și pe sora mai mică. Luna reușește să scape și, în scurt timp, află că a trăit o minciună: tatăl ei a fost un agent secret rus, iar familia doar un paravan. El a trăit așa în Germania timp de 20 de ani. Când a fost descoperit de o unitate germană și a fost nevoit să-și trădeze camarazii, asta a însemnat o condamnare la moarte pentru familia lui. Luna se refugiază la Hamid, un afgan singuratic care a fost agent rus și cel mai bun prieten al tatălui ei. Hamid vrea să o scoată pe Luna din țară, dar ea nu poate pleca fără să răzbune moartea familiei. Cu ajutorul lui Hamid, Luna vrea să-i găsească pe criminali și să-i facă să plătească.

 

 

 

21:30 PRO TV

 Celularul (acţiune, SUA, 2004) Cu: Kim Basinger, Jessica Biel, Will Beinbrink, Jason Statham

Jessica Martin (Kim Basinger), o profesoară de liceu cu o familie fericită şi o viaţă liniştită, este răpită din casa ei de cinci agresori necunoscuţi şi dusă într-un loc misterios unde este închisă. Foarte îngrijorată pentru viaţa ei şi fără să ştie motivele răpirii, Jessica reuşeşte să pună în funcţiune un telefon distrus şi să apeleze un număr necunoscut, aceasta fiind ultima ei şansă de a se salva.

Ryan, un tânăr surfer, este cel care primeşte apelul disperat al femeii şi aude prin telefon ca familia Jessicăi este în pericol. Deşi nu are nici o idee despre cine este Jessica, în afară de vocea înspăimântată de la capătul firului, Ryan încearcă cu orice preţ să o găsească şi să o salveze.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...