16 − ten =

A password will be e-mailed to you.

23:00 HBO

Nebunia unei mame (Thriller, Canada, 2019) Cu: Romy Rosemont, Kari Matchett, Victoria Diamond, Matthew Raudsepp, Salvatore Antonio

Amber Vickers se va mărita cu Luke și este foarte fericită. În plus, Jill, viitoarea ei soacră, o consideră fiica perfectă pe care nu a avut-o niciodată. Totul este minunat până când își face apariția mama lui Amber, Susan Vickers. Grosolană, cu multe păreri, Susan este o persoană complet diferită de Jill. Ceea ce trebuia să fie o primă întâlnire frumoasă se transformă într-o competiție pe măsură ce Jill și Sharon au păreri diferite despre viață, dragoste și căsnicie. Când vizita se apropie de final, Sharon ia situația în mâini, o împiedică pe Jill să-și părăsească locuința și Sharon îi demonstrează odată pentru totdeauna că nimeni nu intervine între ea și fiica ei.

 

 

 

 

22:40 CINEMAX

Cold Mountain (Dramă, SUA, 2003) Cu: Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Eileen Atkins, Brendan Gleeson

În regia lui Anthony Minghella, „Cold Mountain” este o călătorie spre inimă, o poveste despre dragoste, prietenie, despre frumusețea și mirajul naturii, despre o Americă în schimbare la sfârșitul Războiului Civil. Producția care poartă amprenta clară a regizorului îi are în rolurile principale pe Jude Law, Nicole Kidman și Renée Zellweger. Astfel, devenim martorii destinelor celor trei și observăm felul în care ele se întrepătrund. La început, soldatul din Confederație, Inman (Jude Law), fiind rănit pe câmpul de luptă, vrea să se întoarcă la femeia iubită. În drumul către Ada (Nicole Kidman), el întâlnește rebeli și sclavi, ticăloși de toate felurile, profitori, precum și toate gunoaiele pe care greutățile unui război cumplit le scoate la suprafață. La rândul ei, Ada nu mai este deloc femeia delicată și protejată pe care o știa el.

 

 

 

23.00 ANTENA 1

Dublură (acţiune, SUA 2002) Cu: Anthony Hopknis, Chris Rock, Gabriel Macht, Kerry Washington

Când un agent CIA aflat în misiune este asasinat chiar înainte de a termina o anchetă legată de trafic de arme nucleare CIA-ul se vede nevoit să-i găsească un înlocuitor.
Singura speranţă ar fi fratele geamăn al agentului asasinat, care este urgent cooptat de către CIA pentru această operaţiune de găsire a bombelor nucleare.
Gaylor Oakes trebuie să-l antreneze pe Pope şi să-l pregătească pentru misiune în numai nouă zile, înainte de a fi prea târziu…

 

 

 

 

00:00 PRO TV

Misiunea (thriller, SUA, 1997) Cu: Aidan Quinn, Donald Sutherland, Ben Kingsley, Claudia Ferri, Celine Bonnier

În această dramă, un ofiţer naval pe nume Annibal Ramirez (Aidan Quinn) este oprit în Israel, unde este arestat şi chestionat de către agenţi israeliţi conduşi de Amos (Ben Kingsley). Deşi el nu ştie, Annibal seamănă foare bine cu Carlos Sanchez (interpretat tot de Aidan Quinn), un temut şi faimos terorist căutat în toată lumea.

Jack Shaw (Donald Sutherland) este un agent operativ CIA care a fost martor la unul dintre cele mai brutale atacuri organizate vreodată de Sanchez şi care şi-a făcut un scop din a-l aduce pe acesta pe mâinile justiţiei. Shaw îi propune lui Ramirez să facă parte din echipa sa, ba mai mult să se dea drept Sanchez. Astfel, Annibal trebuie

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...