VINERI

0

21.30 ANTENA 1

Inamicul statului (acţiune, SUA 1998) Cu: Will Smith, Gene Hackman, Jack Black, Gabriel Byrne, John Voight

Robert Clayton Dean este un avocat sârguincios, un tată devotat şi un soţ cum nu se poate mai iubitor. Viaţa tânărului avocat, dornic de afirmare va lua însă o întorsătură foarte ciudată, în momentul în care se trezeşte în posesia unei casete în care este înregistrată moartea unui important senator. Din acest moment identitatea sa îi este furată de un şef al Agenţiei naţionale de Securitate, Thomas Brian Reynolds, care intenţionează să se folosească de el pentru a musamaliza această crimă odioasă. Robert Clayton Dean se află într-o situaţie aparent fără nici o ieşire, singurul om care-l poate ajuta să-şi dovedească nevinovăţia fiind un alt personaj extrem de misterios, un fost agent al securităţii, cunoscut sub numele de Brill.

22:15 PRO CINEMA

Mâini ucigaşe (comedie, SUA, 1999) Cu: Devon Sawa, Seth Green, Elden Henson, Jessica Alba, Christopher Hart, Katie Wright, Jack Noseworthy

Anton Tobias (Devon Sawa) este un tânăr de 17 ani, care îşi petrece timpul la televizor sau urmărind-o pe Molly (Jessica Alba), de care este îndrăgostit. Într-o dimineaţă băiatul descoperă trupurile decapitate ale părinţilor. Înainte să îşi dă seama că un spirit demonic a pus stăpânire pe mâna lui dreaptă, Anton îşi omoară cei doi prieteni, Mick şi Pnub. Randy, un expert în lucruri satanice şi Debi, un vânător de demoni, vor încerca să îl ajute pe Anton.

21:30 PRO TV

300 -Eroii de la Termopile (acţiune, SUA 2006) Cu: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham, Vincent Regan, Michael Fassbender, Tom Wisdom, Andrew Pleavin

Acţiunea filmului are loc în timpul războiului greco-persan şi este o evocare a bătăliei de la Termopile. Regele Leonidas (Gerard Butler) şi 300 de spartani au luptat până la moarte importriva lui Xerxes şi a armantei sale de persani. Legenda spune că valoarea, curajul şi spiritul lor de sacrificiu a inspirit intreaga Grecie să se unească impotriva inamicilor persani.

23:55 HBO

Coiotul (Dramă, Ungaria, 2017) Cu: András Mészáros, Mária Dobra, László Mátray, Lehel Salat, Gabi Szabó

Căldură sufocantă, întuneric, probleme sociale ascunse și lupte pentru ierarhie. Acesta este orașul Tűzkő, undeva în Ungaria contemporană. Misi moștenește casa și proprietatea bunicului său. Misi este un tânăr frustrat și dezamăgit care se află mereu pe fugă și care nu-și găsește locul în lume. El, alături de câțiva prieteni, începe să reconstruiască casa ceea ce dă peste cap planurile liderilor locali. Astfel începe o luptă pentru proprietate, pentru dragoste și pentru viață. Misi se transformă într-un coiot din toate punctele de vedere.

Deja ai votat!
se încarcă...