20 − 5 =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

 Ruslan (acţiune, SUA, Canada, Rusia, 2009) Cu: Steven Seagal, Mike Dopud, Igor Jijikine

Ruslan este un fost mafiot rus care a părăsit viaţa din sânul mafiei şi a devenit scriitor de romane. Familia lui a rămas în urmă, iar fiica lui urmează să se căsătorească. Dar Ruslan nu se poate bucura de   faptul că faţa lui se căsătoreşte, deoarece alesul inimii sale este fiul unui vechi inamic de-al lui. Chiar şi-aşa, el acceptă situaţia pentru ca fiica lui să fie fericită. Dar, când în ziua nunţii fiica lui este atacată şi asasinată, Ruslan se întoarce înapoi în oraş. Acesta este punctul în care Ruslan uită de pactul încheiat cu el însuşi de a nu mai reveni la o viaţă de criminal şi porneşte la vânătoare. Cu o poftă exagerată pentru sânge şi răzbunare, Ruslan distruge totul în calea lui, omorând pe toţi cei care au fost implicaţi în asasinarea fiicei lui. Nimeni nu are scăpare şi nimeni nu îi poate sta în cale, nici măcar poliţia.

 

 

 

18:10 HBO

Regele hoţilor (Poliţist, Marea Britanie, 2018) Cu: Michael Caine, Jim Broadbent, Tom Courtenay, Charlie Cox, Michael Gambon

Un hoţ faimos în tinereţe, Brian Reader, un văduv în vârstă de 77 de ani, adună un grup de infractori, planifică şi execută jefuirea Hatton Garden Safe Deposit din Londra. Hoţii, toţi, cu o excepţie, în vârstă de peste 60 şi 70 de ani, se folosesc de vechile lor talente ca să execute jaful în weekend-ul de Paşte. Pretinzând că sunt de la gaze, ei intră în depozit, opresc alarmele şi încep să facă o gaură în seif. După două zile, ei reuşesc să fugă cu bani şi bijuterii în valoare de peste 200 de milioane de lire sterline. Când poliţia începe investigaţia, membrii grupului încep să se certe şi să nu mai aibă încredere unul în altul.

 

17:05 CINEMAX

Genesis (Dramă, Ungaria, 2018) Cu: Milán Csordás, Anna Marie Cseh, Enikő Anna Illési, Lídia Danis, Levente Molnár

Filmul oferă o prezentare dramatică a păcatului, a catharsisului şi a renaşterii. Povestea se învârte în jurul unui băiat Roma a cărui copilărie se termină brusc atunci când îşi pierde familia în urma unui atac brutal şi tragic. Deja copleşită de munca ei, o tânără avocată cedează presiunii venite din partea superiorului ei şi acceptă să-l apere pe unul dintre bărbaţii judecaţi pentru implicarea într-o serie de crime rasiste. În timp ce adună informaţii despre caz, îl cunoaşte pe băiatul Roma şi întâlnirea lor le va schimba vieţile pentru totdeauna. O adolescentă misterioasă devine şi ea implicată în caz când secretele întunecate ale iubitului ei ies la iveală.

 

 

22:30 CINEMAX

Foxtrot (Dramă, Israel, 2017) Cu: Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Yonatan Shiray, Shira Haas, Gefen Barkai

Când sunt anunţaţi de armată că fiul lor, Jonathan, a murit, Michael şi Dafna sunt devastaţi. Michael devine din ce în ce mai frustrat de rudele îndoliate şi de oficialii bine-intenţionaţi ai armatei. În timp ce soţia lui sedată se odihneşte, Michael este cuprins de furie şi ajunge să experimenteze una dintre întorsăturile de neînţeles ale vieţii care rivalizează cu experienţele militare suprarealiste ale fiului său.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...