VINERI

14:55 CINEMAX

Vidul (Dramă, Elveția, 2017) Cu: Barbara Auer, Robert Hunger-Bühler, Anna-Katharina Müller, Oriana Schrage, Therese Affolter

În timp pregătirilor pentru aniversarea a 35 de ani de la căsătorie, Meredith află cu surprindere că este infectată cu virusul HIV, iar vinovatul este soțul ei. Șocată, Meredith descoperă că el a înșelat-o cu prostituate. Ea îl confruntă pe André și îl dă afară din casă. Cu toate acestea, Meredith, care și-a construit viața în jurul familiei, nu suportă să fie singură. După o ceartă intensă, este de acord cu întoarcerea lui André. Ei hotărăsc să înfrunte boala împreună. Cu cât mai mult se apropie aniversarea, cu atât mai fragilă pare să fie căsnicia lor. Curajoasă, furioasă și optimistă, Meredith își dă seama că pot avea un viitor împreună doar dacă îl iartă pe André. Dar la câte răni poate rezista dragostea?

23:55 HBO

Sângele apă nu se face (Thriller, Canada, 2019) Cu: Andrea Roth, Eric Osborne, Tygh Runyan, Katie Douglas, Kayla Henry

A trecut un an de când Paige și Nathan Petrovic și-au pierdut fiul adolescent, pe Zach. Nathan și fiica lor, Addie, și-au refăcut cât de cât viețile. Dar Paige nu reușește să-și revină. Este în continuare consumată de durere, este retrasă și nu poate munci. Ca să compenseze venitul pierdut al lui Paige, membrii familiei decid să închirieze dormitorul liber. În mod surprinzător, Paige pare că se simte mai bine când Brandon Wilson, noul lor chiriaș fermecător, intră în viața lor. Brandon, student la universitatea locală, seamănă cu Zach și o scoate pe Paige din cochilia în care se ascunsese. La început, Nathan și Addie se bucură să o recapete pe Paige, dar pe măsură ce Brandon se insinuează mai mult în familia lor, ei încep să-i vadă latura întunecată și periculoasă.

20:30 PRO CINEMA

Amintiri dureroase (dramă, SUA, 1999) Cu: Jane Seymour, Bruce Davison, A Martinez, David Keith, Amanda Barfield

Rebecca Blake, o femeie foarte atrăgătoare, duce o viaţă liniştită în San Pedro, California, împreună cu soţul ei, Joe. Într-o zi, pe când se află într-un magazin, leşină în momentul în care vede un copil, care, fără niciun dubiu, îi aminteşte de cineva cunoscut. Însă, Rebecca trăieşte o adevărată stare de incertitudine când o femeie pe care o întâlneşte pe stradă din pură întâmplare, o salută şi i se adresează cu “Abbie”. Dorind să facă lumină în viaaa ei, Rebecca o întreabă de unde o ştie şi astfel află cum s-au cunoscut. Împreună cu soţul ei, face o călătorie în oraşul natal al lui “Abbie”, unde descoperă că a mai avut o familie despre care nu-şi mai aminteşte absolut nimic.

22:00 FILM NOW

Ziua Z: Apocalipsa 3D (acţiune, 2013) Cu:Brad Pitt, Mireille Enos, Sterling Jerins, Abigail Hargrove

Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obșinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliție, iar pe străzi e plin de polițiști pe motociclete. Ceva face ca mulțimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură mușcătură, și care tansformă oameni sănătoși în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Vecinii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un dușman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectați crește exponențial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală.

Deja ai votat!