Vineri

0
SAN SEBASTIAN, SPAIN - SEPTEMBER 25: Actor Arnold Schwarzenegger attends the 'Wonder Of The Sea 3D' photocall at the Kursaal Palace during the 65th San Sebastian International Film Festival on September 25, 2017 in San Sebastian, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

20:30 PRO CINEMA

Ultima aventură (acţiune, SUA, 1993) Cu: Arnold Schwarzenegger, Austin O’Brien, Charles Dance, F.Murray Abraham

Tânărul Danny Madigan este un fan înrăit al lui Jack Slater (Arnold Schwarzenegger), cel mai popular erou al marelui ecran. Jack este un adevărat supra om care scapă din cele mai imposibile situaţii, care pune la pământ o armată de inamici, care învinge răul sub orice formă s-ar ascunde el. Cu toate acestea, eroul este total dat peste cap când în universul lui fictive aterizează pe nepusă masă micuţul Danny. Acesta primise un bilet la ultimul film al lui Slater, bilet care s-a dovedit a fi unul magic ce l-a propulsat în lumea eroului său preferat. Danny face echipă cu Jack şi îşi trăieşte astfel cele mai îndrăzneţe vise ale sale: elimina băieţi răi, zdrobeşte maşini, sare prin fereste şi câştigă întotdeauna. Situaţia se complică însă în momentul în care duşmanii lui Slater pun mâna pe biletul magic şi sar de pe marele ecran în lumea reală. Danny şi Jack sunt nevoiţi să facă şi ei aceeaşi mişcare pentru a-i opri. Astfel, Întreaga acţiune se mută pe străzile New York-ului, un décor mult mai complicat şi mai periculos.

22.00 ANTENA 1

John Wick (acţiune, SUA 2014) Cu: Keanu Reeves, Willem Dafoe, Michael Nyqvist, Adrianne Palicki, Alfie Allen

După moartea subită a iubitei sale soții, John Wick primește un ultim cadou de la ea: un pui de beagle – o cățelușă pe nume Daisy, și un bilet în care îi cerea să nu uite să iubească. Dar doliul și tristețea lui John sunt întrerupte de mafiotul rus, sadicul Iosef Tarasov, care se îndrăgostește irevocabil de mașina lui John, un Boss Mustang, fabricat în 1969. Fiindcă John refuză să-i vândă mașina, Iosef și gealații lui îi iau Mustangul cu forța, intră peste el în casă bătându-l până la inconștiență și omorând-o pe micuța Daisy. Fără să-și dea seama, ei l-au trezit pe cel mai crud asasin care a existat vreodată în lumea interlopă.

00:30 PRIMA TV

Fenomenul (aventuri, S.U.A 2016) Cu: Johnny Simmons, Ethan Hawke, Paul Giamatti

Hopper Gibson (Johnny Simmons) a avut o copilărie grea și acum are parte de mai multe ședințe de terapie cu psihologul sportiv Dr. Mobley (Paul Giamatti). Acesta povestește despre evenimentele care s-au petrecut cu o zi în urmă în direct la televizior. Printre ședințele de terapie, aflăm faptul că Hopper era unul dintre cei mai buni tineri jucători din liceu și a fost motivat de antrenamentele cu tatăl său înstrăinat, Hopper Sr. (Ethan Hawke), să devină cel mai bun.

23:30 PRO TV

La La Land (comedie, SUA, 2016) Cu: Ryan Gosling, Emma Stone

La La Land aduce o poveste de dragoste emoţionantă cu ritm şi muzică şi urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.

Deja ai votat!
se încarcă...