MIERCURI

0

20:30 PRO CINEMA

Automată (acţiune, Bulgaria, SUA, Spania, Canada, 2014) Cu: Antonio Banderas, Dylan McDermott, Melanie Griffith, Brigitte Hjort Sorensen, Robert Forster, Tim McInnerny, David Ryall, Boris Kabakchiev

Jacq Vaucan lucrează ca agent de asigurări pentru ROC, o companie specializată în robotică. Rolul sau este de a investiga cazurile în care roboţii sunt capabili de manipulare. Pe durata investigaţiilor Jacq descoperă detalii importante ce pot avea consecinţe majore asupra viitorului umanităţii.

22.15 ANTENA 1

Misiune de salvare (aventuri, SUA 2012) Cu: Drew Barrymore, John Krasinski, Kristen Bell, Ted Danson

Reporterul de știri locale Adam Carlson de-abia așteaptă să scape de deplasarea în Alaska pentru a transmite știri din zone mai importante. Exact când apare știrea care poate să-i schimbe cariera, se trezește că nu are deloc exclusivitate, ci, dimpotrivă, și restul lumii o vânează. Dintre toți cei care vin să transmită știrea sau cei care se implică în acțiune, cum ar fi un mogul petrolist, șefi de stat, sau reporteri disperați după știri senzaționaliste, cea care îl îngrijorează cel mai mult este Rachel Kramer, nu numai pentru că e o activistă pentru mediu căreia nu-i e teamă să-și exprime cu voce tare opiniile, ci și pentru că… a fost iubita lui. Timpul se scurge, iar Rachel și Adam trebuie să se coalizeze împotriva voinței lor cu nativii inuiți, companii petroliere și forțe militare americane, dar și sovietice, pentru a lăsa departe conflictele și a elibera balenele captive sub ghețuri. Pe măsură ce atenția lumii se focalizează aici, salvarea acelor animale aflate în pericol reușește să devină o misiune comună unor națiuni aflate de mult timp în conflict, aducând un dezgheț, chiar dacă temporar, în cursul Războiului Rece.

00:20 CINEMAX

Numărul 37 (Thriller, Africa de Sud, 2018) Cu: Irshaad Ally, Monique Rockman, Ephram Gordon, Amrain Ismail-Essop, Elton Landrew

Filmul spune povestea lui Randall, un infractor mărunt care a rămas paralizat în urma unei afaceri ilegale care a dat greș. Aflat în scaunul cu rotile și închis în apartamentul lui dintr-un cartier dur din Cape Town, Randall primește un binoclu de la devotată lui iubită, Pam. El are o datorie mare la Emmie, un cămătar sadic, și când vede prin binoclul lui cum un mafiot puternic comite o crimă, el îl șantajează ca să obțină bani pentru a-și plăti datoria. Ceea ce urmează este o călătorie incitantă care le periclitează viețile lui și lui Pam… în timp ce lumea din jurul lui Randall se deteriorează din ce în ce mai mult.

22:30 HBO

Înrudiți (Polițist, SUA, 2017) Cu: Myles Truitt, Jack Reynor, Dennis Quaid, Zoë Kravitz, James Franco

În timp ce caută prin gunoaie după cabluri de cupru, adolescentul din Detroit Eli Solinski dă peste o armă high-tech care are puteri speciale. Când fratele lui, Jimmy, are probleme cu un mafiot local, cei doi frați iau arma misterioasă și fug. Eli și Jimmy se trezesc într-o luptă pe viață și moarte împotriva unei armate de criminali și a doi soldați foarte bine înarmați care își vor arma înapoi.

Deja ai votat!
se încarcă...