DUMINICĂ 17 MAI

0
Dwayne Johnson

ANTENA 1

20.00 Zâna Maseluţă (comedie SUA 2010) Cu: Dwayne Johnson, Nicole Munoz, Ashley Judd, Julie Andrews

Tess, o puștoaică de șase ani, este extrem de mâhnită când Derek (Dwayne „The Rock” Johnson), un jucător de hochei lipsit de orice subtilitate în ceea ce privește convingerile celor mici, îi spune verde în față că nu există Zâna Măseluță. Drept pedeapsă pentru gafa lui, imensul sportiv va trebui să preia pentru o vreme atribuțiile celebrei zâne, cu ce efect nu se știe.

HBO

20:00 Durere și glorie (Dramă, Spania, 2019) Cu: Antonio Banderas, Penélope Cruz, Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia, Nora Navas

Durere şi glorie vorbeşte despre o serie de reîntâlniri ale regizorului Salvador Mallo, a cărui sănătate e tot mai şubredă. Unele reîntâlniri au loc în realitate, altele doar în amintire: copilăria petrecută în anii ’60, trezirea dorinţei sexuale, prima iubire adultă în Madrid, chinul despărţirii când sentimentele erau mai mult decât intense, cu scrisul drept unică terapie pentru a uita ceea ce era de neuitat. Durere şi glorie vorbeşte despre actul creator, despre dificultatea separării lui de viaţa autorului şi despre patimile care îi dau sens şi speranţă. În recuperarea trecutului, Salvador descoperă nevoia disperată de a-l repovesti şi în această nevoie îşi găseşte salvarea.

PRO TV

21:45 Să nu mori azi (acţiune coprod. 2002) cu Pierce Brosnan, Halle Berry, Toby Stephens

Din Hong Kong în Cuba și apoi la Londra, celebrul agent 007, James Bond (Pierce Brosnan), strabate pamantul în lung şi-n lat în scopul de a demasca un trădător și de a împiedica un razboi de proporții catastrofale. Pe drum, face cunoștință cu două femei care vor juca un rol crucial în aventura sa: Jinx (Halle Berry) și Miranda Frost (Rosamund Pike).

AXN

22:50 Free Fire (acţiune UK 2017) Cu Cillian Murphy, Brie Larson

Curaj și distracție imorală până la ultima suflare, Free Fire (2017) este o comedie cu o acțiune electrizantă despre o afacere cu arme, care eșuează într-un mod spectaculos și exploziv. Amplasat în coloratul și plinul de viață Boston al anului 1978, „Free Fire” o urmărește pe Justine, o femeie de afaceri americană misterioasă, care împreună cu asociatul ei Ord, aranjează o afacere cu arme pe piața neagră, într-un depozit pustiu, între cumpărătorul de arme Chris și vicleanul dealer de arme din Africa de Sud,Vernon.

Deja ai votat!