MARTI, 2 IUNIE

0
Robert de Niro

CINEMAX

19:20 Educatoarea (Dramă, SUA, 2018) Cu: Maggie Gyllenhaal, Parker Sevak, Rosa Salazar, Anna Baryshnikov, Gael García Bernal

Blocată în Staten Island, măritată cu un bărbat bun, dar orb și surd la dorințele ei, locuind alături de copiii care mai ales o ignoră, Lisa Spinelli (Maggie Gyllenhaal), în vârstă de 40 de ani, trece cu greu și cu indiferență prin fiecare zi în care predă la grădiniță. Singura ei sursă de bucurie este un curs de poezie pe care îl ține în Lower Manhattan. Dar într-o zi totul se schimbă – Lisa descoperă că un băiat de 5 ani din clasa ei s-ar să fie poetul la care ea doar poate visa să fie. Lisa își riscă propria carieră, familia și libertatea ca să se ocupe de acest geniu și, pe parcurs, să încerce să-și acceseze resurse nebănuite.

PARAMOUNT

20:30 Obsesia (acţiune, SUA 1995) cu Robert de Niro, Val Kilmer, Al Pacino

Atunci când doi oameni puternici se află de părți opuse ale baricadei, situația este la un pas de a fi explozivă. Acțiunea filmului se petrece în Los Angeles-ul zilelor noastre, iar în prim plan se află doi oameni puternici, cu personalități complexe care se hăituiesc reciproc. Unul este un criminal profesionist, iar celălalt este un reputat detectiv a cărui singură obsesie profesională este să-l prindă pe ucigașul care întotdeauna a reușit să înfrunte dreptatea, legea și adevărul.

FILM NOW

20:00 Soacra mea e o scorpie (comedie, coprod. 2005) cu Jennifer Lopez, Jane Fonda

După ani de cautare a partenerului perfect, Charlotte „Charlie” Cantilini (Lopez) îl găseşte în sfârşit pe bărbatul visurilor sale, Kevin Fields (Vartan), însă descoperă că mama acestuia, Viola (Fonda) este femeia coşmarurilor sale. Viola, o prezentatoare de ştiri pe postul naţional concediată de curând care se teme ca îşi va pierde fiul aşa cum şi-a pierdut slujba, este hotarâtă să o alunge pe noua logodnică a fiului ei, devenind cea mai îngrozitoare soacră din lume. În timp ce asistenta de o viaţă a Violei, Ruby (Sykes), face tot posibilul pentru a o ajuta pe Viola să pună în aplicare planurile incredibile, Charlie decide să riposteze şi intra în ring, iar cele doua femei se luptă pentru a vedea cine este dominanta ierarhiei.

PRO CINEMA

20:30 În spatele liniilor inamice (acţiune, SUA 2001), cu Owen Wilson, Gene Hackman

Locotenentul de aviaţie Chris Burnett (Owen Wilson) este nemulşumit de faptul cã strategiile politice îl împiedicã sã facã ceea ce ştie cel mai bine- sã piloteze avioane F/A-18 Superhornet. În timpul unei misiuni de recunoaştere de rutinã, Burnett fotografiazã un obiectiv strict secret şi este doborât. Aflat în spatele liniilor inamice, el este nevoit sã lupte pentru supravieţuire, având pe urmele sale nişte urmãritori nemiloşi. Cum timpul trece şi Burnett nu reuşeste sã se întoarcã la trupele sale, amiralul Reigart decide sã încalce regulile stricte ale strategiei militare şi organizeazã o misiune de salvare. Astfel, Reigart îsi pune în pericol propria carierã pentru a salva viaţa unui singur soldat.

+0 -0
se încarcă...