VINERI, 19 IUNIE

0

PRO CINEMA

23:00 Universul din ochi (dramă SUA 2014) cu Michael Pitt, Brit Marling, Astrid Bergès-Frisbey

Doctorand în domeniul biologiei moleculare, Ian Gray (Michael Pitt) rămâne fascinat de femeia misterioasă, Sofi (Astrid Bergès-Frisbey), ai cărei ochi îi fotografează în timpul unei petreceri. Deși aceasta dispare fără ca Ian să-i afle identitatea, tânărul om de știință, printr-o serie de coincidențe și întâmplări neobișnuite, ajunge să o regăsească. Cercetarea sa academică- discreditarea teoriei creaționiste prin noi dovezi ale evoluției ochiului uman, îl conduce la o descoperire importantă, însă providența îl aruncă într-un joc al căutării la capătul căruia răspunsul s-ar putea să nu fie cel așteptat.

PARAMOUNT

19:45 Jack Ryan: Agentul din umbră (acţiune, coprod. 2014), cu Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh

Celebrul personaj al romancierului Tom Clancy revine pe marile ecrane interpretat de Chris Pine. După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar și, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina situația economică a Statelor Unite. Singur împotriva tuturor și lipsit de resurse, eroul va trebui să dea dovadă de o extraordinară inventivitate pentru a înclina balanța în favoarea sa: lupta devine personală și disperată când antagonistul îi răpește soția (Keira Knightley).

FILM NOW

20:00 Într-o relaţie cu telefonul meu (comedie, coprod. 2019) cu Rose Byrne, Adam Devine, Alexandra Shipp, Michael Peña

Phil are o mare problemă! E dependent de telefonul său. Nu are prieteni, își petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viața lui amoroasă nu există. Însă statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe. Când se vede nevoit să își schimbe telefonul, cel mai nou model cumpărat vine cu o aplicație surprinzătoare: Jexi – o asistentă virtuală inteligentă. Cu ajutorul ei, Phil începe să se organizeze mai bine și să aibă viață socială. Totuși, pe măsură ce se detașează de folosirea telefonului, Jexi se transformă într-un coșmar din dorința de a-l păstra de Phil doar pentru ea.

PRO TV

23:15 Anaconda 2: Goana după orhideea blestemată (horror, SUA 2004) cu Johnny Messner

Atunci când câțiva oameni de știință entuziaști pornesc într-o călătorie periculoasă în junglă pentru a găsi orhideea – sperând că o descoperire a izvorului tinereții îi va realiza profesional și va aduce șefilor companiei o mulțime de bani – aceștia înțeleg imediat că îi despart mult mai multe de comoara lor în afară de vremea potrivnică și vegetația. În misterele junglei se află un prădător înspăimântător care păstrează în siguranță misterul orhideelor și se asigură că oricine îndrăznește să îi calce teritoriul nu va mai pleca…

+2 -0
se încarcă...