Vineri, 31 IULIE

0

PRO TV

21:30 Cei trei muşchetari (aventuri coprod. 2011) cu Logan Lerman, Milla Jovovich, Orlando Bloom, Ray Stevenson, Matthew Macfadyen, Luke Evans

Urmându-și visul de a deveni muschetar, D’Artagnan (Logan Lerman) pleacă la Paris, unde îi găsește pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) și Porthos (Ray Stevenson) în slujbe mizere, în căutarea unei cauze care să le spele numele. În urmă cu trei ani, după ce au furat un proiect secret dintr-un seif venețian, au fost trădați de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vândut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom). Pentru a feri Franța de  uneltiri, muschetarii se alătură lui D’Artagnan și pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toți pentru unul și unul pentru toți!

 

CINEMAX

00:15 Mapplethorpe (Dramă, SUA, 2018) Cu: Matt Smith, Marianne Rendón, John Benjamin Hickey, Mark Moses, Carolyn McCormick

Robert Mapplethorpe este cu siguranță unul dintre cei mai importanți artiști ai secolului XX. Mapplethorpe s-a descoperit pe sine atât din punct de vedere artistic, cât și sexual în New York de-a lungul anilor 1970 și 1980. Filmul explorează viața lui de dinainte ca el și Patti Smith să se mute în faimosul hotel Chelsea, casa unei lumi boeme. Aici începe să-i fotografieze pe locuitori și pe noii săi prieteni, inclusiv artiști, muzicieni, vedete de film și membrii ai comunității S&M. Lucrările lui arată erotismul așa cum nu a mai fost examinat sau arătat vreodată publicului.

 

PRIMA TV

20:00 Păcală (comedie România 1974) cu Mariella Petrescu, Sebastian Papaiani

Pe-un picior de plai romanesc, intr-o casa nevoiasa vine pe lume un copil nazdravan, numit Pacala. Fiindu-si propria ursitoare, conditioneaza venirea pe lume si-i cere mamei, care “poate orice”, nu “viata fara de moarte” ca eroul altor basme, ci mestesugul de a    pacali moartea de cate ori ii va iesi in cale, pentru a avea timp sa-i pedepseasca pe natangi si fuduli, pe ticalosi, pe arivisti, pe cei ce incalca legile omeniei. Nenascut inca, stie ca arma potrivita e rasul, farsa mestesugita, pacaleala usturatoare. Mama incuviinteaza. Adus de barza, Pacala vine pe pamant si se lovese de prostia si abuzurile bogatanilor si ale mai marilor satului: perceptorul, judecatorul, carciumarul, preotul, vanatorul. Cu mintea lui isteata, cu vorbele lui in doi peri, facand pe prostul, gaseste ac de cojocul fiecaruia. Neobosit, colinda lumea ca sa starpeasca uratul, prostia si nedreptatea.

 

ANTENA 1

23:45 În ape adânci (acţiune coprod. 2018) cu Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme, Patrick Kilpatrick

Un agent CIA curajos si extrem de loial pe nume Wheeler a fost drogat si adus la Blackwater, o inchisoare speciala localizata intr-un submarin nuclear modificat. Wheeler, odata ajuns in aceasta inchisoare, este torturat pentru a scoate niste informatii compromitatoare detinute de el. Acestia vor sa afle unde se afla un adaptor secret care ar permite decodarea unui driver plin de informatii secrete. Wheeler ajunge captiv pe acest submarin, viata fiindu-i pusa in pericol la fiecare pas. Acesta se vede nevoit sa faca echipa cu Cassie. El este un fost agent German. Acestia fac echipa pentru a putea scapa cu viata.

Deja ai votat!
se încarcă...