9 AUGUST

FILM NOW

20:00 IP Man 4 (acţiune coprod. 2019) cu Miriam Yeung Chin Wah, Shengyi Huang, Scott Adkins

Donnie Yen își reface rolul de mastru legendar al lui Wing Chun în marea finală a seriei revoluționare de arte marțiale. Viața lui Ip Man rămâne neschimbată după moartea soției sale, dar el și fiul său se despart încet certându-se din lucruri minore pe care mai târziu le regretă. Știind că viața lui o să se stingă în scurt timp, fiind diagnosticat cu cancer la gât și creier, IP Man decide să călătorească în Statele Unite respectiv la San Francisco, pentru a căuta un viitor mai bun pentru fiul său. Un alt motiv al călătorieri sale este pentru a ușura tensiunile dintre maeștrii locali ai kung fu și studentul său, Bruce Lee, care a deschis o scoala de arte martiale.

PRO CINEMA

20:30  Departe de lumea dezlănţuită (dramă coprod. 2015) cu Carey Mulligan, Juno Temple, Michael Sheen, Tom Sturridge

În Anglia victoriană, independenta și încăpățânata Bathsheba Everdene atrage trei pretendenți foarte diferiți: Gabriel Oak, un crescător de oi, Frank Troy, un sergent nesăbuit, și William Boldwood, un burlac prosper și matur.

TVR 2

20:10 Pădurea nebună (dramă, România 1984) cu Ion Besoiu, Florin Zamfirescu

Imediat dupa primul razboi, Darie vine in oras pentru a da admiterea la liceu, visul sau fiind acela de a devni scriitor. Aici o va cunoaste pe Valentina, de care il va lega o dragoste curata. Intalnirile lor au loc in padurea nebuna de la marginea orasului. Intr-o zi sunt atacati de doi huligani, dar pana la urma se salveaza. Darie isi va dovedi in liceu talentul literar. Intr-un final precipitat, dupa ce au loc alegeri si demonstratii de strada, dupa sinuciderea unei tinere ciudate care se indragostise de el, Darie pleaca in capitala, pentru a-si implini idealul. (dupa romanul lui Zaharia Stancu)

ANTENA 1

23:00 Vecini de coşmar (comedie SUA 2014) cu Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne

După toate aparențele, tinerii părinți Mac (Rogen) și Kelly Radner (Byrne) trăiesc visul american completat de o fetiță adorabilă și o casă frumoasă în suburbii. Dar, cei doi vor să creadă că încă mai au ceva cool rămas în sufletul lor. Următoarea fază în viața lor se dovedește a fi o provocare întruchipată de niște petrecăreți care și ei se confruntă, la rândul lor, cu realitățile intrării inevitabile într-o nouă fază din viața lor, cea a maturizării.

Deja ai votat!