Duminică, 20 sept

0

14:00 PRIMA TV

Alo, aterizează strabunica! (comedie, Romania, 1981) Cu: Sebastian Papaiani, Mimi Enaceanu, Ileana Stana Ionescu

O comedie în care o străbunică, înaintată în vârstă, dar limpede în gândire, reuşeşte să-şi salveze nepotul de la un divorţ inevitabil. Romeo (Sebastian Papaiani), de profesie economist, și Julieta (Adela Marculescu), telefonistă, trec printr-o criză conjugală care se poate finaliza foarte ușor printr-o despărțire. Îndrăgostindu-se fulgerător de Miki, o tânără autostopistă, Romeo intentează soției o acțiune de divorț având un aliat în mama sa. Împotriva lui se coalizează soția, cei trei copii ai lor și, nu în ultimul rând, străbunica (Mimi Enaceanu). Aceasta din urmă vine în capitală și va avea un aport decisiv în a-i servi lui Romeo o usturătoare lecție de viață. Totul se termina cu un final fericit în acest Romeo şi Julieta propus de regizorul Nicolae Corjos.

12:15 CINEMAX

Un triunghi amoros (Dramă, SUA, 2018) Cu: Jack Kilmer, Jane Levy, Shameik Moore, Juno Temple, James Franco

Viața imită arta. Terry, un student la film obsedat de noul val francez, îți găsește muza în Catherine, o actriță misterioasă și fermecătoare. Atât Terry cât și Phil, cel mai bun prieten al lui, se îndrăgostesc de această femeie frumoasă. Cei doi își dau seama că ea devine din ce în ce mai enigmatică. După ani de sex, trădare și daune colaterale, cei trei ajung într-o situație periculoasă în urma căreia unul dintre ei se va lupta pentru viața lui.

 

18:05 HBO

Gemini: Conspirația (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong, Douglas Hodge

Filmul este un thriller plin de acțiune cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită în vârstă de 51 de ani, care este pregătit să se retragă după completarea misiunii cu numărul 72. Planurile lui sunt date peste cap când devine ținta unui agent misterios care pare că îi poate anticipa fiecare mișcare. În scurt timp, Brogan află că bărbatul care încearcă să-l omoare este o versiune clonată a lui însuși mai tânără și mai rapidă. Filmul este regizat de câștigătorul premiului Academiei Americane de Film, Ang Lee.

 

20:00 FILM NOW

Jocul de-a detectivii (2018, Comedie) Cu: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler

Jason Bateman și Rachel McAdams fac echipă pe marile ecane din 2 martie în comedia „Jocul de-a detectivii”, regizată de John Francis Daley și Jonathan Goldstein, aflați deja la al doilea proiect după comedia de succes „Vacanță cu peripeții”, din 2015. Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate.

 

+0 -0
se încarcă...