MARŢI, 22 SEPT

0

20:00 PRIMA TV

Comoară din spatele cărților (acțiune, S.U.A. 2006) Cu: Gabrielle Anwar, Olympia Dukakis

Fynn Carsen (Noah Wyle), bibliotecarul şi aventurierul care are în grija secretele păstrate în cea mai misterioasa bibliotecă din lume, are o nouă misiune. De această dată, urmând indiciile unei hărţi secrete, Carsen trebuie să pornească într-o călătorie spre legendarele mine ale lui Solomon, locul unde este ascunsă celebra carte a regelui antic. Împreună cu profesorul Emily Davenport, Carsen trebuie să fie mereu cu un pas înaintea căutătorilor de comori, care au acelaşi scop ca şi bibliotecarul. Această misiune are un caracter aparte pentru Carsen, care descoperă că între familia sa şi secretele minelelor lui Solomon au existat, pe vremuri, vechi legături.

17:30 CINEMAX

O nuntă de vis (Comedie, Australia, 2019) Cu: Miranda Tapsell, Gwilym Lee, Kerry Fox, Huw Higginson, Ursula Yovich

Îndrăgostiți și logodiți, Lauren și Ned au la dispoziție doar zece zile ca să-i împace pe părinții ei recent separați și să pună la cale nunta lor de vis. Dar mama ei, care trece printr-o criză a vârstei mijlocii, a dispărut. Ca să o găsească, cei doi îndrăgostiți pleacă într-o călătorie de-a lungul Australiei. Pe drum, ei găsesc propria împlinire prin intermediul frumuseții sălbatice a peisajelor și al farmecului personajelor pe care le întâlnesc. Dar oare vor reuși să o găsească pe mama lui Lauren și să aibă nunta perfectă?

16:05 HBO

Se-ncinge treaba! (Comedie, SUA, 2019) Cu: John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo, Brianna Hildebrand, Dennis Haysbert

Când Jake Carson (John Cena), un inspector foarte corect, și echipa lui de elită de pompieri (Keegan-Michael Key, John Leguizamo și Tyler Mane) salvează trei copii (Brianna Hildebrand, Christian Convery și Finley Rose Slater) din calea unui incendiu devastator, ei își dau seama rapid că niciun antrenament și nicio instruire nu i-ar fi putut pregăti pentru cea mai provocatoare slujbă de până acum: cea de bonă. Nereușind să-i găsească pe părinții copiilor, viețile și slujbele pompierilor sunt date peste cap și, în scurt timp, află o lecție importantă: copiii sunt, exact ca incendiile, sălbatici și imprevizibili.

22:45 PRO CINEMA

Un ghem de minciuni (acţiune, SUA, Marea Britanie, 2008) Cu: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, Mark Strong

Roger Ferris este cel mai bine cotat agent secret american din teritoriu. Operaţiunile în care acesta este trimis pot fi oriunde, dar, de această dată, el trebuie să descopere dovezi care să demonstreze faptul că liderul unei importante grupări teroriste activează în afara Iordaniei.

 

+0 -0
se încarcă...