DUMINICĂ

0
Valentina Lodovini

23:00 CINEMAX

Schimbă totul! (Comedie, Italia, 2020) Cu: Valentina Lodovini, Neri Marcorè, Libero De Rienzo, Dino Abbrescia, Andrea Pisani

Giulia (40 de ani) are o rutină zilnică haotică, într-un oraș mare și stresant. Ea are de-a face zilnic cu noul și incompetentul ei șef, cu falitul ei partener, cu fiul lui adolescent, cu prietena cea mai bună care nu o ascultă și continuă să viseze la povești de iubire imposibile. Ca să nu mai pomenim și de insuportabilul cântar, care mereu îi arată aceeași greutate, deși Giulia e mereu la dietă. Aflată la limita unei căderi nervoase, ea se hotărăște să ceară sfatul unui antrenor de viață bizar. După ce bea amestecul pe care i-l prescrie acesta, Giulia nu mai poate să filtreze ce spune. Toate umilințele și furia pe care le-a ținut în ea de-a lungul anilor explodează fără să aibă niciun control, iar consecințele sunt amuzante.

20:00 HBO

 Doctor Sleep (Horror, SUA, 2019) Cu: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran, Cliff Curtis, Zahn McClarnon

„Doctor Sleep”, al lui Stephen King, continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după șederea lui terifiantă în hotelul Overlook din „The Shining”. Marcat în continuare de trauma prin care a trecut când era mic, Dan a încercat să-și găsească liniștea. Dar totul e dat peste cap când o întâlnește pe Abra, o adolescentă curajoasă cu propriul ei dar extrasenzorial, cunoscut ca „strălucirea”. Abra recunoaște instinctiv că Dan îi împărtășește puterile și îi cere disperată ajutorul împotriva nemiloasei Rose the Hat și urmăritorilor ei, the True Knot, care se hrănesc din lumina inocenților în căutarea nemuririi. Formând o alianță neașteptată, Dan și Abra se implică într-o luptă pe viață și pe moarte cu Rose.

23.30 ANTENA 1

Transformers: Exterminarea (acţiune SF SUA 2014) Cu: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor

Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboții și Decepticonii au dispărut cu toții de pe fața Pământului. Însă un grup de ingenioși și puternici oameni de afaceri și cercetători, convinși că este cazul să învățăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forțează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi și puternice amenințări a Transformerilor.

22:45 PRO CINEMA

Răzbunarea (acţiune SUA 2004) Cu: Giancarlo Esposito, Steven Bauer

În numele dreptăţii, tatăl unui copil ucis într-un schimb de focuri dintre mafioţi, ajunge în închisoare pentru a fi aproape de asasinii pe care vrea să-i facă să plătească. În clipa în care Chase, băieţelul de opt ani al lui Michael Mitchell (Boris Kodjoe), este împuşcat mortal în urma unei răfuieli între două benzi mafiote, nimeni nu ştie cine a fost cel care a apăsat pe trăgaci. Pentru ca cei doi mafioţi refuză să depună mărturie unul împotriva celuilalt, instanţa îi acuză doar de posesie de droguri, fapta incomparabil mai uşoară decât crima, ceea ce înseamnă că, după doi ani de pedeapsă, pot fi puşi în libertate.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...