MARŢI 13 APRILIE

0
29

FILM NOW

20:00 Arthur (comedie 2011) cu Russell Brand, Jennifer Garner, Helen Mirren

Remake al filmului omonim lansat în 1981, pelicula Arthur prezintă viața unui tânăr petrecăreț și foarte bogat. Arthur (Russell Brand) urmează să primească o avere impresionantă dacă îi va face pe plac mamei sale și se va însura cu o femeie pe care nu o iubește, dar care are o situație materială foarte bună. Acesta se îndrăgostește însă de o tânără care nu corespunde deloc criteriilor exigentei sale mame. Ce va triumfa: dragostea sau interesul?

 

PRO CINEMA

22:30 Primul glonţ (thriller 2013, SUA) cu William H. Macy, Sam Rockwell

Vânătorul John Moon încearcă să împuște o căprioară, dar în schimb nimerește o tânără. Moon descoperă lângă cadavrul fetei o cutie plină cu bani. Vânătorul ia banii, angajează un avocat și încearcă să ascundă crima. Atunci când descoperă că banii aparțin unui grup de criminali, Moon devine cel vânat.

 

HBO

23:30 Pineapple Express (Comedie, SUA, 2008) Cu: Seth Rogen, James Franco, Gary Cole, Rosie Perez, Danny McBride

Doi prieteni la cataramă, Dale și Saul, mari amatori de marijuana, dau de belea atunci când sunt implicați fără să vrea într-un conflict cu niște traficanți de droguri. Mai mult, cei doi trebuie să fugă și de poliție, pentru că unul dintre ei a fost martorul unui asasinat pus la cale chiar de un polițist. Singuri împotriva tuturor, Dale și Saul profită de împrejurări pentru a lua câteva decizii care le vor schimba viitorul. Se pare că până la urmă o liota de traficanți și batalioane de polițiști care ar da orice să te împuște sunt un motiv suficient pentru a deveni mai responsabil.

 

CINEMAX

19:30 Ascunși (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Derren Nesbitt, Jordan Stephens, April Pearson, Steve Oram, Brendon Burns

Când travestitul veteran Jackie Collins află că mai are doar șase săptămâni de viață, tot ce vrea este să fie pe scenă și să se poarte ca și cum totul este normal. Dar îl așteaptă cea mai plină lună și jumătate din viața lui de vreme ce se împrietenește cu un travestit tânăr și trebuie să rezolve lucrurile cu fiica lui înstrăinată. Un film fermecător care oferă o analiză a modului în care identitatea de gen a fost înțeleasă de-a lungul generaților.

 

Deja ai votat!