spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăProgram TVVINERI, 23 APRILIE

VINERI, 23 APRILIE

PRO TV

23:00 Spotlight (dramă SUA 2015)Cu: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams

Spotlight spune povestea incredibilă, dar adevărată, a echipei “Spotlight, constituită din câţiva jurnalişti de investigaţii de la Boston Globe, care au obţinut Premiul Pulitzer pentru cutremurătoarea lor dezvăluire, din 2002, privind muşamalizarea sistematică de către Biserica Catolică a numeroase acte de pedofilie comise de peste 70 de preoţi ai săi.

Când noul editor Marty Baron (Liev Schreiber) soseşte în vara anului 2001 de la Miami pentru a prelua conducerea ziarului Boston Globe,  el trimite echipa Spotlight să investigheze o ştire despre un preot local care fusese acuzat că timp de 30 de ani  a abuzat sexual de mai mulţi minori, enoriaşi de-ai săi. Perfect conştienţi de faptul că această demascare a Bisericii Catolice din Boston va avea şi alte consecinţe majore, editorul Spotlight, Walter “Robby” Robinson (Michael Keaton), reporterii Sacha Pfeiffer (Rachel McAdams) şi Michael Rezendes (Mark Ruffalo), cât şi cercetătorul Matt Carroll (Brian d’Arcy James) încep să dezvolte o investigaţie profundă asupra acestui caz.

HBO

20:00 Ava (Acțiune, SUA, 2020) Cu: Jessica Chastain, John Malkovich, Common, Geena Davis, Colin Farrell

Ava (Jessica Chastain) este un mercenar extrem de căutat care lucrează pentru o organizație de operațiuni clandestine. Ava străbate tot globul pentru a-și găsi și anihila țintele, întotdeauna personaje extrem de influente.
Cariera ei ia o turnură dramatică în momentul când o misiune eșuează din cauza informațiilor greșite pe care le-a primit. Cu o misiune ratată, și fiind deja cunoscută pentru faptul că pune mereu la îndoială validitatea ținntelor pe care trebuie să le elimine, Ava e sfătuită să ia o pauză. Dar șeful organizației decide să o transforme pe ea în țintă, ca să se asigure că nimic nu se va întoarce împotriva companiei.

PRO CINEMA

20:30 Fără aer (thriller 2015, SUA) Cu: Norman Reedus, Djimon Hounsou, Sandrine Holt

Povestea a doi muncitori care sunt insarcinati cu mentinerea unuia dintre buncarele subterane infiintate pentru a pastra ce a ramas din rasa umana dupa ce aerul de afara a fost pronuntat toxic. Oamenii sunt tinuti in rezervoare in stare de staza si cei care au primit un loc sunt cei care au fost considerati cea mai buna sansa de a reconstrui civilizatia. Totul merge conform planului pana cand tensiuni apar intre cei doi responsabili cu intretinerea. Unul are un secret si celalalt il banuieste.

TNT

22:20 JFK (dramă coprod. 1991) cu Kevin Costner

Un amestec de dovezi clare și speculație despre moartea președintelui Statelor Unite, John F. Kennedy pe 22 noiembrie 1963. Un avocat din New Orleans, Jim Garrison, redeschide dosarul și analizează foarte critic probele și concluziile F.B.I.-ului. Faptul că își bagă nasul unde nu ar trebui și pune cu insistență întrebări care le creează dificultăți autorităților, s-ar putea să îi pună viața bărbatului în pericol. Însă el nu se oprește din cercetările lui și curând descoperă niște legături ciudate cu războiul din Vietnam.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10.4 °
9.4 °
86 %
2.2kmh
100 %
mar
10 °
mie
19 °
joi
18 °
vin
14 °
sâm
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...