JOI, 29 APRILIE

0

HBO

20:00 Blestemul (Horror, SUA, 2020) Cu: Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye

Sam Raimi şi Columbia Pictures ne propun un thriller înfricoşător, The Grudge 2/Blestemul, care explorează secretele întunecate dindărătul unui jurământ de răzbunare. Cumplitul blestem supranatural se revarsă peste un grup de victime aparent fără legătură între ele, izvorând dintr-o casă mistuită de flăcări şi întinzându-se pretutindeni.

Aubrey Davis (Amber Tamblyn) află de la mama sa, doamna Davis (Joanna Cassidy), bolnavă la pat, că sora sa, Karen (Sarah Michelle Gellar) se află într-un spital…

PRO CINEMA

20:30 Procesul lui Casey Anthony (dramă SUA 2013) cu Rob Lowe, Elizabeth Mitchell, Oscar Nuñez, Virginia Welch

Filmul dezvăluie povestea din interior a dramei adevărate care a șocat o țară întreagă când mama lui Caylee Anthony, Casey, a fost achitată de uciderea fiicei sale în ciuda dovezilor copleșitoare împotriva ei. Dar acele dovezi nu îi demonstrau vina, ci aveau legătură cu comportamentul ei în săptămânile dintre dispariția lui Caylee și telefonul dat de mama lui Casey la poliție. Filmul este prezentat din perspectiva lui Jeff Ashton, avocatul acuzării, și duce telespectatorii în culisele investigației morții tragice a lui Caylee și a procesului, aruncând o nouă lumină asupra multelor întrebări în legătură cu ce s-a întâmplat cu fetița de 2 ani. De asemenea, prezintă modul în care Ashton și colegii lui și-au construit cazul și de ce o femeie învăluită în suspiciune a fost găsită nevinovată.

FILM NOW

21:55 Martor şi acuzator (acţiune 2010) cu Monica Bellucci, Rachel Weisz

Drama regizată de Larysa Kondracki ne-o prezintă pe Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz), o polițistă din Nebraska cooptată într-o misiune de păstrare a păcii din Bosnia. Femeia își riscă slujba și propria viață în încercarea de a aduce la lumină un imens scandal sexual în care erau implicate personalități americane, dar și oficiali ai Națiunilor Unite.

PRO TV

21:30 Minute pierdute (acţiune 2019, SUA) cu Bruce Willis, Michael Chiklis, Meadow Williams

Frank Sullivan nu a dat niciodată greș cu jafurile pe care le-a comis împreună cu gașca lui. Cu toate astea, Frank este nevoit să pună la cale un jaf pentru Rex, un lord al mafiei. Totul a fost plănuit ca la carte, dar ceva a mers prost și lucrurile se complică pentru Frank, din momentul în care acesta se trezește pe o alee, cu răni la cap și fără „prada” pe care Rex și-o dorește. Acum, Frank trebuie să-l găsească pe cel care l-a trădat.

Deja ai votat!