MIERCURI, 12 MAI

Alicia Silverstone

DIVA UNIVERSAL

21:00 Sora mirelui (comedie SUA 2020) cu Alicia Silverstone, Mathilde Ollivier, Jake Hoffman, Tom Everett Scott

Când Audrey (Alicia Silverstone) împlineşte 40 de ani, fratele ei mai mic se căsătoreşte cu o femeie pe care a cunoscut-o în Franţa. Chiar înainte de fericitul eveniment, mai multe secrete ies la iveală pe neaşteptate şi riscă să le distrugă toată petrecerea.

PRO TV

20:30  Turistul (acţiune 2010) Cu: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff

În filmul Turistul, Johnny Depp interpretează rolul unui turist american al cărui flirt cu o necunoscută va conduce la o întreagă cavalcadă de intrigi și pericole, plus o poveste de dragoste. Aflat în timpul unei călătorii neprevăzute în Europa pentru a-și vindeca inima rănită, Frank (Depp) o întâlnește pe Elise (Angelina Jolie), o femeie senzațională, care-i iese în cale intenționat. Pe fundalul romantic al Parisului și Veneției, povestea lor evoluează rapid în momentul în care cei doi se trezesc implicați într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica.

 

TVR 2

21:10 O fată strălucitoare (comedie SUA 1989) cu Holly Hunter, Tim Robbins

Holly Hunter interpreteaza rolul unei fete din Mississippi, a carei singura ratiune de a trai este aceea de a castiga un concurs de frumusete. Din pacate, promiscuitatea care ii inconjoara numele, nu ii da prea multe sanse de reusita in fata concetatenilor sai din micul oras Yazoo. In zilele premergatoare concursului, Holly porneste intr-un adevarat tur de forta, incercand sa ii atraga de partea sa pe cei care o pot ajuta sa castige.

 

HBO

23:05 Kingsman: Serviciul secret (Acțiune, Marea Britanie, 2014) Cu: Colin Firth, Michael Caine, Taron Egerton, Mark Strong, Samuel L. Jackson

Bazat pe renumita revistă de benzi desenate și regizat de Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men First Class), Kingsman: Serviciul Secret este povestea unei organizații de spionaj supersecrete care recrutează un puști de pe străzi, nerafinat, dar promițător, pentru a face parte dintr-un program de instruire ultra-competitiv, exact în momentul când un geniu nebun al tehnologiei lansează o amenințare globală.

Deja ai votat!