VINERI, 21 MAI

Robert de Niro

PRIMA TV

20:00 15 minute (thriller coprod. 2001) cu Robert De Niro, Edward Burns

Thriller-ul 15 Minute ne arata cat de nesatioasa este televiziunea in a arata orice poate creste rating-ul. In centrul New York-ului o crima dubla trebuie rezolvata. Doi emigranti ilegali cu pasiune pt film isi cumpara o camera de filmat si vor faima si bani. Cum vor capata asta ? Filmand toate crimele si faradelegile pe care sunt decisi sa le comita si apoi vanzand filmul la televiziune. Desigur ca pentru o maxima eficienta vor sa omoare pe cineva foarte cunoscut.
Ei cred ca in America faradelegile pot sfarsi nepedepsite datorita sistemului si intentioneaza sa foloseasca filmul si in aceasta directie.

FILM NOW

20:00 Fotografia (dragoste 2020) cu LaKeith Stanfield, Issa Rae

Celebra fotografa Christina Eames moare, lasand in urma multe intrebari fara raspuns pentru fiica sa Mae. Ea se lupta cu durerea emotionala a pierderii mamei sale si cu faptul ca ea si mama ei nu au avut tipul de relatie care i-ar fi placut sa o aiba in timp ce era in viata . Intr-o zi, Mae gaseste o fotografie care fusese ascunsa intr-o cutie si acest lucru o determina sa arunce o privire mai profunda asupra trecutului mamei sale. In timpul cautarii sale, ea il intalneste pe jurnalistul Michael Block, si cuplul incepe o poveste neasteptat de romantica care o pune la multe provocari pe Mae si o invata cum sa se deschida in fata iubirii.

PRO CINEMA

20:30 Fără aer (thriller SF 2015, SUA) Cu: Norman Reedus, Djimon Hounsou, Sandrine Holt

Povestea a doi muncitori care sunt insarcinati cu mentinerea unuia dintre buncarele subterane infiintate pentru a pastra ce a ramas din rasa umana dupa ce aerul de afara a fost pronuntat toxic. Oamenii sunt tinuti in rezervoare in stare de staza si cei care au primit un loc sunt cei care au fost considerati cea mai buna sansa de a reconstrui civilizatia. Totul merge conform planului pana cand tensiuni apar intre cei doi responsabili cu intretinerea. Unul are un secret si celalalt il banuieste.

CINEMAX

21:00 Faza lunii de miere (Horror, SUA, 2019) Cu: Jim Schubin, Chloe Carroll, François Chau, Tara Westwood, Mike Sutton

Ghinioniști și având nevoie de bani, tinerii iubiți Tom și Eve mint în privința relației lor ca să intre în proiectul Millennium, un experiment pentru cuplurile căsătorite, condus de misterioșii Director și Handler. Cu promisiunea a 50.000 de dolari, Tom și Eve trebuie să supraviețuiască 30 de zile izolați împreună într-o casă inteligentă futuristă, pe măsură ce cercetătorii încearcă să determine de ce cuplurile ajung să nu se mai iubească. Pe parcursul șederii lor, Eve începe o coborâre violentă în nebunie, în timp ce se întreabă dacă iubitul ei chiar e bărbatul care credea că este.

Deja ai votat!