VINERI, 4 IUNIE

AXN

21:00 Trubadurul (acţiune coprod. 1992) cu Carlos Gallardo

Cantand in schimbul hranei si a adapostului, un cantaret in declin intra in incurcaturi atunci cand, intr-un orasel mexican, este confundat cu un asasin ce ascunde arme intr-o carcasa de chitara. Povestea lui „El Mariachi” e deja mitica – la fel ca filmul. El a fost produs si filmat – in doar 14 zile – de multitalentatul, plurivalentul texan Robert Rodriguez, cu un buget redus pentru piata video mexicana (doar 7000$), dar a avut un succes coplesitor si nesperat, castigand premiul publicului la Festivalul de film Sundance.

PRO TV

21:30 Taxi 5 (acţiune 2018, Romania) Cu: Franck Gastambide, Malik Bentalha, Bernard Farcy

Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de „banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.
Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune. I se alocă și un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales.

FILM NOW

21:35 Umbra spionului (thriller 2020) cu Benedict Cumberbatch, Jessie Buckley, Rachel Brosnahan, James Schofield

The Courier urmărește povestea unui om de afaceri (Benedict Cumberbatch) care trebuie să colaboreze cu un sovietic pentru a dezamorsa criza rachetelor din Cuba.

PRO CINEMA

22:15 Cine rade la urma… (comedie USA, 2001) Cu: Camryn Manheim, Scott Cohen, Alexondra Lee

Samantha Berger, barmanita in New York, isi doreste sa se numere printre protagonistii spectacolului de stand-up comedy gazduit de localul in care lucreaza. Din cauza faptului ca este grasa si se teme ca publicul va fi ostil din cauza acestui fapt, Samantha se multumeste sa scrie materiale pentru altii. In momentul in care lui Jennie, care este atragatoare dar lipsita de inteligenta, i se ofera sansa unei cariere, Samantha ii scrie textele, iar Jennie pretinde ca ii apartin. Totul se complica si mai mult, dupa ce in scena isi face aparitia un barbat…
O versiune moderna a celebrei opere literare „Cyrano de Bergerac”.

Deja ai votat!