DUMINICĂ, 25 IULIE

PRO TV

22:00  Legenda călăreţului singuratic (acţiune 2013) Cu: Johnny Depp

Povestea legendarului călăreț singuratic începe cu un grup de ranger-i texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuiți conduse de Butch Cavendish. Prinși în ambuscadă de răufăcători, ranger-ii sunt uciși, dar un supraviețuitor este salvat de un indian comanș pe nume Tonto (Johnny Depp). Deși la început Tonto nu are încredere în cel pe care l-a salvat, acesta va dovedi curând că în Texas poate domni nu lăcomia și corupția, ci dreptatea.

 

FILM NOW

20:00 Riddik (acţiune 2013) cu Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Dave Bautista

Riddick îl readuce pe Vin Diesel în interpretarea antieroului său preferat, un condamnat evadat, căruia îi vrea capul orice vânător de recompense din galaxie. De această dată, trădat de semenii săi și lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supraviețuire împotriva extratereștrilor, devenind astfel mai puternic și mai periculos ca niciodată. Vânătorii de recompense din galaxie sunt însă pe urmele lui, fără să știe că Riddick îi va folosi în planul său de răzbunare. Acesta pune la cale un atac impresinonant, ca după aceea să se întoarcă pe planeta sa, Furya, și să o salveze de la distrugere.

 

TVR 2

20:10 Iarba verde de acasă (dramă România 1978) cu Ion Caramitru, Ernest Maftei

Un tânăr proaspăt absolvent al facultății de matematică este în situația de a alege să rămână pe lângă profesorul lui, ca asistent, acceptând anumite compromisuri – să se căsătorească cu fiica profesorului – sau să devină profesor de țară. Alege a doua variantă, ajungând profesor în satul natal. Găsește o gospodărie părăsită – mama a murit, tatăl lucrează pe șantier. După greutățile începutului, responsabilitatea repunerii pe picioare a gospodăriei precum și contactul cu inocența și puritatea copiilor îi dau sentimentul că alegerea nu a fost chiar un lucru rău. Și-a recâștigat identitatea.

 

DIVA UNIVERSAL

22:20 Sfaturi de viaţă (dramă 2007) cu Steve Carell, Juliette Binoche, Dane Cook, Alison Pill

Dan, un bărbat văduv și tată a trei copii, se îndrăgostește de frumoasa prietenă a fratelui său în timpul unei vacanțe petrecute în familie. Convingerile de familist ale lui Dan, pe care acesta și le exprimă într-o rubrică săptămânală din ziarul local, sunt date peste cap de amuzantul triunghi amoros pe care-l formează cu fratele lui mai mic și iubita acestuia.

 

 

Deja ai votat!