VINERI 10 sept

PRO TV

23:30 Hotel Artemis (actiune 2018) cu Sofia Boutella, Dave Bautista, Jeff Goldblum, Jenny Slate, Sterling K. Brown, Jodie Foster, Evan Jones

Un thriller stabilit în viitorul apropiat, Hotel Artemis (2018) urmărește povestea lui Jean Thomas, o asistentă medicală care conduce un spital secret și exclusivist pentru cei mai siniștrii criminali din Los Angeles. Puternică și precisă, asistenta tratează o varietate de asasini, traficanți de arme, hoți și gangsteri, într-o cameră de gardă ultramodernă, capabilă să furnizeze un nou ficat cu o imprimantă 3D sau să injecteze un pacient cu nanoboți care vindecă și refac celulele din interior.

DIVA

21,00 Inselat de Sarah Marshall (comedie romantica 2008) cu , Jonah Hill, Paul Rudd Jason Segel

Forgetting Sarah Marshall” este prima comedie romantica „de tip dezastru” din lume. Producatorii Judd Apatow („The 40-Year-Old Virgin”, „Knocked Up”), Shaun Robertson („Knocked Up”, „Superbad”) si regizorul Nicholas Stoller (co-scenarist la „Fun With Dick And Jane”, „TV’s”, „Undeclared”) prezinta o comedie nastrusnica, dedicata tuturor celor lasati candva cu ochii in soare de iubita.

NATIONAL TV

21:00 Protectorul (acţiune 2007) cu Til Schweiger, Chazz Palminteri

Un bodyguard secatuit este angajat sa-l protejeze pe cel pe care-l uraste cel mai mult: un asasin international care i-a ruinat cariera si viata personala.

PRO CINEMA

13:30 Şapte ani în Tibet (aventura) Cu: Brad Pitt, David Thewlis, B.D. Wong, Mako, Danny Denzongpa, Victor Wong)

Brad Pitt interpretează rolul faimosului (și arogantului) alpinist austriac Heinrich Harrer care, în Austria anului 1939, este o personalitate a propagandei naziste. El își părăsește țara natală, dar și soția și copilul, pentru o expediție în Himalaya. Harrer este un spirit dornic de aventură, dornic de a încerca cele mai puternice senzații. Cucerirea muntelui Himalaya și această călătorie într-o lume exotică îl fac să uite de tot ceea ce lasă în urmă. Nu bănuiește însă că odată ajuns la capătul lumii călătoria lui abia va începe…

Deja ai votat!