Recomandări duminică, 09 ianuarie

Tvr 1

15,30 Cocoşatul (aventuri 1959) Cu: Jean Marais, Bourvil, Sabine Sesselmann

Film de aventuri, după romanul cu acelaşi titlu de Paul Feval. Pregătindu-se să părăsească Franţa, cavalerul Henri de Lagardere se opreşte la castelul prietenului său, ducele de Nevers. Când castelul este atacat de către prinţul de Gonzague, care vrea să pună mâna pe averea lui Nevers, Lagardere nu ezită să lupte alături de prietenul său, dar nu reuşeşte să-l salveze de sabia duşmanului. Înainte să moară, Nevers îl imploră să aibă grijă de fetiţa lui, Aurore. După câţiva ani, Lagardere se întoarce din exil, împreună cu Aurore – care s-a transformat într-o frumoasă domnişoară – ca să răzbune moartea lui Nevers. Şi, pentru ca duşmanii să nu-l recunoască, voinicul cavaler se dă drept un biet bătrân cocoşat.

 

Antena 1

23.00 Labirintul: Evadarea ( actiune/SF 2014) Cu: Dylan O’Brien, Blake Cooper, Kaya Scodelario

Thomas și ceilalți nu știu cum sau de ce au ajuns în Luminiș. Știu doar că în fiecare dimineață se deschid uriașele uși de beton care dau spre Labirint. Ușile se închid în fiecare seară, la apusul soarelui. La fiecare 30 de zile, liftul aduce un nou băiat. Comportamentul Labirintului fiind previzibil, sosirea lui Thomas era așteptată. Dar, cu mai puțin de o săptămână după aceea, se produce un eveniment neașteptat: ușile liftului se deschid din nou, scoțând-o la iveală pe Teresa, prima fată care ajunge în Luminiș.

 

ProTv

22:00  Anotimpul vrăjitoarei (actiune 2011) Cu Nicolas Cage.

Alături de un escroc, un tânăr aspirant la rangul de cavaler, un războinic încrâncenat rămas fără familie și un preot naiv, Behmen și Felson pornesc într-o călătorie înțesată de pericole. Abilitățile și curajul le sunt puse la grele încercări, pe măsură ce descoperă secretul întunecat al fetei și realizează că se luptă cu o forță terifiantă, care are puterea de a determina soarta lumii. O forță condusă de întuneric, aflată în slujba morții și a distrugerii. Și pentru a salva omenirea, acești războinici trebuie să treacă prin iad.

 

Tvr 2

20,10 Căsătorie cu repetiţie (Comedie 1985) Cu: Catrinel Dumitrescu, Mircea Diaconu, Draga Olteanu-Matei.

După o căsătorie şi un divorţ cu peripeţii (în “Buletin de Bucureşti”), Silvia şi Radu pornesc fiecare pe drumul său, fără a mai şti nimic unul de altul. Pentru că n-a putut obţine un post în Bucureşti, Silvia hotărăşte să se prezinte la Bolintin, unde fusese repartizată ca inginer agronom. Între timp, Radu, fostul ei “soţ”, termină şi el Facultatea de Medicină Veterinară şi pleacă la post tot la Bolintin, după o carieră internaţională de handbalist. Aici, cei doi îşi dau seama că mariajul lor n-a fost doar pe hârtie, ci că sunt cu adevărat îndrăgostiţi unul de celălalt.

Deja ai votat!