Recomandări, marţi 11 ianuarie

ProCinema

20:30 Cei 33 (drama 2015)

Un film inspirat de fapte reale ce prezintă drama celor 33 de mineri, prinși în subteran în 2010, unde au petrecut mai bine de două luni până a fi salvați prin tehnici inovative de foraj.

 

Antena 1

23.30 Rocky II (drama/actiune 1979) Cu: Sylvester Stallone, Talia Shire

După meciul cu Apollo Creed, Rocky își vede de problemele de familie în timp ce campionul învins de el devine tot mai insistent în a-i cere revanșa.

 

FilmNow

23:15 Omul invizibil  (2020 Horror) Aldis Hodge, Elisabeth Moss, Harriet Dyer, Michael Dorman, Oliver Jackson-Cohen, Storm Reid.

Prinsă într-o relație violentă cu un om de știință genial și bogat, dar obsedat de control, Cecilia Kass (Moss) reușește să fugă în miezul nopții și să se ascundă cu ajutorul surorii sale a prietenului lor din copilărie și a fiicei adolescente a acestuia (Storm Reid, Euphoria). Dar când fostul său partener se sinucide, și îi lasă o parte mare din uriașa lui avere, Cecilia începe să suspecteze că moartea lui nu e decât o farsă. Pe măsură ce începe să fie confruntată cu coincidențe din ce în ce mai sinistre, care pun în pericol viața celor dragi ei, Cecilia simte că sănătatea ei mentală e tot mai fragilă, din cauza eforturilor ei disperate de a le dovedi celorlalți că e hărțuită de o ființă care nu poate fi văzută.

 

Tvr1

22,10 Ucide-i pe toţi şi întoarce-te singur (Western 1968) Cu: Chuck Connors, Frank Wolff, Alberto Dell’Acqua

În timpul Războiului Civil American, tabăra sudistă trimite şapte vânători de recompense în zona inamică, să fure o ladă cu aur. Dar, odată misiunea îndeplinită, între membrii bandei se iscă o bătaie pe viaţă şi pe moarte, pentru că liderul lor, Clyde McKay, a primit un ordin secret: să-i împuşte pe ceilalţi şi să se întoarcăsingur.

Deja ai votat!