vineri, martie 29, 2024
AcasăProgram TVRecomandări, joi 28 ianuarie

Recomandări, joi 28 ianuarie

Antena 1

23.30 Incredibilul Hulk (actiune 2008) Cu: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, Robert Downey Jr, William Hurt.

Omul de ştiinţă Bruce Banner străbate lumea în lung şi-n lat, disperat să afle un leac pentru boala care-l face să se transforme într-un uriaş monstru verde. Pe urmele lui pornesc trupe militare, hotărâte să-l prindă şi să-l studieze, pentru a-i folosi puterile în scopuri mârşave. Tocmai când Banner este pe punctul de a găsi antidotul, ceea ce-l poate apropia de singura femeie pe care a iubit-o vreodată, el trebuie să scape şi de Monstru, o bestie cu puteri la fel de mari ca ale lui.

 

FilmNow

21:45 Rămâi cu noi (2005 Thriller) Ewan McGregor, Naomi Watts, Ryan Gosling

Un student sinucigas si medicul sãu pãtrund într-o lume supranaturalã plinã de teroare în filmul STAY.
Henry Lethem  planificã sã se sinucidã în decurs de trei zile, dacã psihologul sãu Sam Foster nu reuseste sã-l opreascã.
Harry a avut parte de viziuni terifiante si a auzit voci, dar unde începe imaginatia si unde se terminã realitatea? Sam se vede pierzându-si simtul realitãtii în timp ce viata sa devine un iad undeva între viatã si moarte.
Cu ajutorul prietenei sale (Naomi Watts) Sam încearcã sã dezlege secretul terifiant din spatele cosmarului sãu înainte de a fi prea târziu.

 

Cinemax

22:35 Asterrarium (Dramă 2020) Cu: Yuliya Aug, Aleksey Guskov, Igor Balalayev, Dmitriy Mukhamadeyev.

Prezent. O cometă se apropie de Pământ, aducând distrugerea supremă. Guvernul e dizolvat și nu există mijloace de comunicare sau transport. Lumea e aruncată în haos. Asta nu-i oprește pe Anna și Andrei, un cuplu din provincie, să aștepte întoarcerea copiilor, care au plecat în urmă cu nouă ani. Ei visează să-și reunească familia pentru acest ultim eveniment. Fiii vin, dar reuniunea de familie complică mult mai mult viața cuplului. Cometa se apropie și toată lumea trebuie să spună ce are de spus. Însă cele mai importante cuvinte scot la suprafață nemulțumiri adunate de-a lungul anilor, dorințe ascunse și secrete. Vor reuși să rămână o familie sau apocalipsa a avut loc cu mult înainte de sosirea cometei?

 

WarnerTv

20:20 Asteroid: final impact (actiune 2015) Cu Mark Lutz, Anna Van Hooft, Emilie Ullerup.

Dupa o ploaie de meteoriti mai mici, un asteroid urias se indreapta spre Pamant, iar coliziunea este iminenta. Un astrofizician discreditat și echipa sa intra intr-o cursa contra cronometru pentru a salva omenirea.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...