15 + 1 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Ingrediente: tacâmul de la o raţă, 3 morcovi, 1 ţelina, 1 praz, sare, pătrunjel verde

 

Mod de preparare: Desfacem raţa şi o tăiem bucăţi. Păstrăm spatele, aripile şi gâtul şi le spălăm bine. Punem raţa într-o oală şi completăm cu apă şi puţină sare. Fierbem la foc mic.

Pe la jumătatea timpului de fierbere adăugăm morcovul, ţelina şi prazul curăţate şi tăiate bucăţi. Dacă supa a scăzut completăm cu apă fierbinte. După ce atât carnea cât şi legumele sunt foarte bine fierte strecurăm supa printr-o sită deasă. Vom păstra doar morcovul şi carnea deoparte. Punem supa strecurată în oală şi fierbem în continuare. Punem tăiţeii în supă şi îi lăsăm la fiert. Stingem focul şi adăugăm pătrunjelul tocat mărunt. Servim supa fierbinte şi adăugăm în bol unul-doi morcovi şi câteva bucăţele de carne.

se încarcă...
EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...