O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Ingrediente: 1 muşchiuleţ porc, 200 gr ficăţei pui, 1 ardei gras roşu, 2-3 fire ceapă verde,  5-6 căţei usturoi, 50 gr margarină sau unt

 

Mod de preparare: Se toacă mărunt ardeii şi ceapa şi se călesc în margarină. Se prăjesc ficăţeii, adăugându-se şi usturoiul pisat. Se pasează ficăţeii de pui cu o furculiţă , se amestecă cu ceapa şi ardeiul şi se asezonează cu sare şi piper după gust. Se desface muşchiul de porc se bate cu ciocanul de şniţele şi se condimentează. Se întinde deasupra umplutura. Se rulează şi se prinde cu sfoară, sau cu scobitori. Se înfăşoară în folie de aluminiu , se aşează în tava plină pe jumătate cu apă şi se dă la cuptor. Când e aproape gata se desface folia de aluminiu şi se mai lasă cate 10 minute pe fiecare parte ca sa se rumenească. Când e gata se scoate din folie şi se desface sfoara.

se încarcă...
EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...