four × three =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Ingrediente: 6 felii pâine toast, 400 gr bacon, 100 gr spanac, 200 ml lapte, 4 ouă, 1 ceapă, 100 gr unt, sare, piper alb, nucşoară

 

Mod de preparare:  Tocăm ceapa mărunt şi tăiem baconul. Călim ceapă şi baconul în unt.  Prăjim feliile de pâine, apoi le tăiem şi le punem într-un vas. Adăugăm frunzele de spanac,  ceapa şi bacon-ul. Turnăm peste ele laptele.  Punem ouăle bătute cu un praf de sare, omogenizam şi asezonăm cu nucşoară. Îmbrăcăm o tavă unsă cu unt, cu feliile de bacon rămase, lăsându-le să curgă puţin pe margini. Punem compoziţia în tavă şi nivelăm.   Acoperim toată suprafaţa cu feliile de bacon rămase în afară tăvii şi dăm la cuptor. Lăsăm rulada să se răcească în tavă apoi o răsturnăm pe un platou. Tăiem rulada felii cu un cuţit bine ascuţit.

se încarcă...
EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...