vineri, martie 29, 2024
AcasăRețeta ZileiPiept de pui umplut cu roşii uscate

Piept de pui umplut cu roşii uscate

Ingrediente: 2 bucăţi de piept de pui, 50 g roşii uscate în ulei, 120 g mozzarella, o mână de frunze de spanac proaspăt, sare şi piper după gust

Mod de preparare: Crestăm fiecare bucată de pui pe jumătate şi asezonăm cu sare şi piper, apoi stropim cu puţin ulei. Umplem fiecare bucată, în mod egal, cu mozzarella, roşii uscate şi frunze de spanac. Închidem buzunarul şi-l fixăm cu 1-2 scobitori, ca să nu se verse conţinutul.

Încingem puţin ulei în tigaie şi dăm la prăjit bucăţile pentru 3-5 minute. Dăm puiul apoi la cuptor să se pătrundă, pentru 15-20 de minute.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.3 °
25 %
2.1kmh
6 %
vin
21 °
sâm
25 °
Dum
25 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...