spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăRețeta ZileiPiept de pui cu sos

Piept de pui cu sos

Ingrediente: 400 gr piept de pui, 75 gr unt, o bucată ghimbir, 2 fire ceapă verde, 3-4 linguri sos de chilli dulce, ½ lămâie

 

Mod de preparare: Se condimentează bucăţile din piept de pui cu sare şi piper, apoi se pun pe grătarul încins pentru 3-4 minute pe ambele părţi. Puneţi pe ochiul cel mic al aragazului crăticioara pregătită cu 75 gr unt, apoi adăugaţi ceapa şi ghimbirul tocate mărunt. Nu trebuie să le lăsaţi pe foc foarte mult, doar 2-3 minute, cât să se înmoaie foarte puţin, apoi se adaugă sosul dulceag de chilli împreună cu zeama de la o jumătate de lămâie şi se mai lasă pe foc pentru câteva secunde.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...