spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăRețeta ZileiBudincă de cartofi cu brânză

Budincă de cartofi cu brânză

Ingrediente: 800 gr cartofi fierţi în coaja, 250 gr brânză telemea, 100 gr caşcaval, 2 ouă, 200 gr smântână fermentată 18%, sare şi piper după gust, 50 gr unt

 

Mod de preparare: Într-un bol adăugăm brânza şi caşcavalul răzuite, smântâna, ouăle, sare şi piper după gust. Amestecăm bine până obţinem o compoziţie omogenă. Cartofii fierţi se curăţă de coajă şi îi tăiem în felii potrivite. Într-un vas termorezistent, uns cu unt, aşezăm un strat de cartofi alternativ cu un strat de compoziţie cu brânză. Vom obţine trei straturi de cartofi şi trei straturi de compoziţie cu brânză. Introducem budinca la cuptorul preîncălzit la 180°C până se formează o crustă frumoasă.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
12.2 ° C
12.2 °
12.2 °
66 %
2.6kmh
100 %
joi
13 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...