Ingrediente: 2 vinete, 4 pătlăgele roşii, 4 pătlăgele verzi, 2 gogoşari verzi, 1 linguriţă piper măcinat, 1 linguriţă oregano, 300 gr caşcaval, 300 gr cârnaţi de casă, 1 linguriţă sare, 1 lingură ulei de măsline, 7 ouă
Mod de preparare: Se taie felii vinetele, pătlăgelele roşii, pătlăgelele verzi şi gogoşarii. Se stropeşte vasul cu ulei de măsline şi se aşează în vas, o felie de pătlăgică, o felie de vânătă. Pe o parte se pun între feliile de vinete, felii de pătlăgele roşii şi pe o parte se pun între feliile de vinete, felii de pătlăgele verzi. Se pun felii de gogoşari deasupra. Se pun cârnaţii tăiaţi felii peste legume. Se pun într-un vas ouăle, sarea, piperul măcinat şi oregano şi se mixează după care se toarnă în vasul în care sunt toate ingredientele, se presară caşcaval ras, se pune capac la vas şi se dă vasul la cuptor, la foc potrivit, până când de pătrund toate legumele.