joi, martie 28, 2024
AcasăRețeta ZileiDovlecei umpluţi cu piept de pui

Dovlecei umpluţi cu piept de pui

Ingrediente: 4 zucchini, 2 piepţi de pui dezosaţi, 120 g cremă de brânză dulce, o cană şi jumătate de brânză mozzarella rasă, 1/4 cană brânză cu mucegai, 1/2 cană ceapă roşie tocată

 

Mod de preparare: Spălăm dovleceii, îi tăiem pe jumătate şi le scoatem miezul. Pieptul de pui îl tăiem cubuleţe. Punem laolaltă jumătate de cană de brânză mozzarella, pieptul de pui şi crema de brânză şi le amestecăm. Fiecare bucată de dovlecel o umplem cu amestecul cu pui şi brânză. Deasupra „bărcuţelor” de zucchini adăugăm restul de mozzarella şi dăm la cuptor pentru 20-25 de minute. După ce îi scoatem din cuptor, îi ungem şi cu puţină brânză cu mucegai şi adăugăm ceapa roşie.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
17.7 ° C
17.7 °
16.6 °
48 %
4.5kmh
73 %
joi
18 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...