vineri, martie 29, 2024
AcasăRețeta ZileiMăsline umplute

Măsline umplute

Ingrediente: măsline verzi fără sâmburi, 120 g cremă de brânză, 1 lingură pătrunjel, 1 linguriţa pudră de usturoi, sare, piper, un ou, făină, pesmet, ulei

 

Mod de preparare: Combinăm crema de brânză cu pătrunjelul mărunţit cât mai fin, o linguriţă pudră de usturoi, sare şi piper. Pune compoziţia obţinută într-un poş de ornat sau o pungă alimentară mai groasă, căreia îi tai puţin din vârf. Umplem măslinele verzi cu amestecul de brânză, apoi le dăm prin făină, prin oul bătut şi, în final, prin pesmet. Prăjim măslinele pane în baie de ulei, câte 30-60 secunde pe fiecare parte, sau până când se rumenesc.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...