spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăRețeta ZileiPulpă de viţel la tavă

Pulpă de viţel la tavă

Ingrediente: 1 kg pulpă viţel, 1/2 l vin roze, rozmarin, sare, piper

 

Mod de preparare: Tăiem pulpa de viţel felii cât mai subţiri. Aşezăm bucăţile de carne în tavă apoi le condimentăm cu piper şi rozmarin. Adăugăm peste carne 1/2 litru de vin roşu sau roze şi completăm cu apă până se acoperă carnea. Dăm la cuptor la foc mic. Carnea se verifică din când în când şi se mai stropeşte cu sosul care se formează în tavă.

O întoarcem şi pe partea cealaltă stropind din nou cu sosul din tavă. Când furculiţa pătrunde cu uşurinţă în felia de carne înseamnă că este făcută. Servim feliile de carne stropite cu sosul de vin din tavă şi cu garnitură de legume.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...