Transdor câştigă derby-ul Ligii a IV-a

Transdor Tudora, echipă pregătită de Vespazian Colban, a tranşat cu 2-1 (1-1) derby-ul etapei a VI-a a Ligii a IV-a susţinut în propriul fief în faţa campioanei en-titre a judeţului, Luceafărul Mihai Eminescu.

Cum era de aşteptat, partida a fost una de un nivel bun, având în vedere calitatea jucătorilor aflaţi pe teren în cele două echipe, mulţi dintre ei cu meciuri chiar şi pe prima scenă a fotbalului românesc. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 28 prin Vasile Mandache, dar gazdele au reuşit să egaleze în minutul 35 prin Dan Lungu, 1-1 fiind scorul primului mitan. Cei de la Tudora au început mai bine partea secundă Dan Lungu realizând dubla în minutul 54, aducând astfel victoria pentru trupa lui Vespazian Colban care a avut în Vasile Prisacă un adevărat înger păzitor, fostul goalkeeper al FC Botoşani făcând adevărate minuni în poarta echipei din Tudora.

Sănătatea Darabani s-a impus lejer în propriul fief în faţa celor de la Flacăra Flămânzi, scor 4-0, acelaşi scor înregistrându-se şi la Ungureni între Rapid din localitate şi Progresul Ştefăneşti. Scorul etapei s-a înregistrat la Dersca dintre Viitorul şi Victoria Hlipiceni, scor 13-0. În schimb, surpriza etapei s-a înregistrat la Albeşti unde Avântul din localitate a terminat nedecis 2-2 cu Prosport Vârfu Câmpului.

În urma rezultatelor înregistrate, Tudora a trecut pe primul loc cu 18 puncte, cu două mai mult decât Albeşti şi trei faţă de Sănătatea Darabani.

Cristian PRISACARIU

cprisacariu@monitorulbt.ro

Deja ai votat!