FC Botoşani pregăteşte meciul din Bănie

Victoria de la Chiajna a devenit istorie, jucătorii şi oficialii echipei concentrându-se pe meciul cu CS „U” Craiova.

 

– Cristian PRISACARIU

cprisacariu@monitorulbt.ro

 

FC Botoşani a trecut foarte repede peste euforia produsă de victoria cu Chiajna, scor 2-0 şi abordează cu prudenţă partida de mâine de la ora 15:00 din Bănie cu CS „U” Craiova.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a ţinut să-l felicite pe Leo Grozavu şi pe jucători pentru felul în care au obţinut cele trei puncte la Chiajna şi a spus că are aşteptări mari de la meciul cu CS „U” Craiova. „În Bănie va fi spectacol. Se întâlnesc două echipe care chiar joacă fotbal şi care îşi merită pe deplin locurile pe care le ocupă în acest oment în Liga I. Cu o victorie vom lua o opţiune serioasă pentru a termina acest tur al sezonului regular pe loc de play-off. Echipa traversează o perioadă bună iar la Chiajna a demonstrat că înfrângerea cu Viitorul a fost doar un accident. Nouă mereu ne-au plăcut meciurile cu oltenii. Sunt convins că şi de această dată va fi un meci de care ne vom aduce aminte peste ani”, a declarat Şfaiţer.

Valeriu Iftime, finanţatorul grupării locale crede că partida de la Craiova este deschisă oricărui rezultat şi spune că echipa care va reuşi să se capaciteze la maxim la ora partidei va învinge, luând astfel o opţiune importantă pentru podiumul Ligii I în acest tur. „Meciul de la Craiova, e care pe care. Cine câştigă are şanse mari să termine pe podium acest tur. Noi trebuie să fim atenţi. Probabil vor intra Roman, Astafei, Matulevičius, Miron, vom vedea. E bine că am bătut la Chiajna. Până la urmă victoria de la Chiajna nu este o surpriză. E un lucru logic. Până la urmă, echipa care a jucat fotbal a câştigat”, a declarat Valeriu Iftime.

Programat iniţial de la ora 18:00, meciul de la Craiova a fost devansat de Liga Profesionistă de Fotbal, urmând a se disputa de la ora 15:00. Jocul va fi transmis în direct de Digi, Dolce şi Look.

Deja ai votat!