Astra, obligată să-i plătească sute de mii de euro lui Şumudică

Marius Sumudica (antrenor Rapid Bucuresti).

Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a obligat clubul Astra Giurgiu să achite datoriile către antrenorul Marius Şumudică, sume care în total depăşesc 280.000 de euro, constând în salariu şi bonusuri pentru câştigarea campionatului şi calificarea în grupele Ligii Europa.

„Obligă pârâtul AFC Astra la plata către reclamantul Şumudică Marius Ninel a sumelor de 249.422,57 euro – bonus loc I, 24.000 de euro – bonus calificare în grupele Ligii Europa, 8.000 de euro – salariu pentru luna iulie 2016 şi 455 de lei taxa de procedura. Cu recurs în cinci zile de la comunicare”, se arată în soluţia CNSL, publicată pe site-ul FRF.

Comentând la 22 septembrie, faptul că Marius Şumudică a depus memoriu la FRF pentru a-şi primi drepturile financiare restante, preşedintele executiv al clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, a declarat că tehnicianul îşi va primi banii pe care gruparea îi datorează. „Nu există nicio problemă (n.r. – între conducerea clubului şi Şumudică). El a decis că e bine pentru viitorul lui (n.r. – să-şi depună memoriu). Noi avem în continuare încredere în el. E antrenorul care a adus cea mai bună performanţă din istoria clubului. Îşi va primi banii, atât el, cât şi restul jucătorilor”, a declarat Coman.

Deja ai votat!