Represalii după greva de la Pandurii

Meciul de fotbal Pandurii Targu Jiu (Pandurii Tirgu Jiu) - Steaua, scor 1-1, etapa 24, liga 1, retur, campionat 2011-2012, desfasurat pe stadionul Tudor Vladimirescu din Targu Jiu. 31.03.2012

Situație din ce în ce mai grea pentru Petre Grigoraș la Pandurii. Conducerea a exclus din lot nu mai puţin de şase jucători cu experiență. Aceștia (Herea, Grecu, Munteanu, Răuță, Pleașcă și Ungurușan) au refuzat diminuarea contractelor până la 1.000 de euro. Cei 6 au fost trimiși să se pregătească separat și nu vor face parte din lotul echipei conduse de Grigoraș pentru partida cu ACS Poli Timișoara, care se va disputa vineri, 18 noiembrie, de la ora 20:30. Jucătorii excluși au fost amenințați că li se va trimite rezilierea contractelor dacă nu semnează.

Până în prezent gorjenii au fost părăsiți de jucătorii străini, care de asemenea nu au acceptat micșorarea contractelor. Este vorba de Bunoza, Buijs și Obodo. Țucudean și Valentin Alexandru și-au anunțat și ei intenția de a părăsi clubul din Târgu Jiu.

Dintre jucătorii cu experiență, Lucian Sânmărtean, Liviu Antal, Claudiu Voiculeț sau Răzvan Stanca au decis să rămână la echipă cel puțin până în iarnă și vor evolua în următoarea etapă din Liga 1.

La Pandurii, situația este una dramatică. Vineri, jucătorii gorjenilor au intrat în grevă şi au refuzat să se antreneze, după o întâlnire cu Marian Condescu, în care preşedintele AGA le-a prezentat noile oferte de salarizare.

Deja ai votat!